Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Företagets faser – få stöd i ditt företagande

Alla företag går igenom olika faser – från att de första affärerna kommer in, till att företaget börjar växa och vidare till att någon tuff utmaning uppenbarar sig. Oavsett fas finns ett mål som hägrar. Vi hjälper dig att skapa rätt förutsättningar för att nå dit du vill.

Tips och uppdateringar

Företagets faser

Starta

Att starta eget företag kräver hårt arbete och mod. I gengäld får du jobba på ditt sätt, med det du verkligen brinner för. Men hur kan du testa din affärsidé? Vad behövs för att allt ska fungera smidigt och vilka finansieringslösningar passar dig? Svaren finns i vår guide.

Tillväxt

Är det dags att ta ditt företag till nästa nivå? Att få företaget att växa kan betyda olika saker för olika företag. Det kan vara allt från att ta in företagets första anställda till att etablera sig på en ny marknad. Oavsett vilken tillväxtfas ditt företag är i kan vi med hjälpa dig under hela tillväxtresan med rådgivning och tjänster.

Driva

När ditt företag är etablerat vill du så klart att allt ska fungera smidigt. Med våra lösningar minskar du tiden som du lägger på administration och kan fokusera på din kärnkompetens. Vi guidar vi dig även när du vill integrera hållbarhet i din verksamhet.

Motigt

Ibland vänder vinden – tiderna blir tuffare och utmaningarna hopar sig. Genom analys och expertstöd i vårt effektiva Turnaround-program hjälper vi dig att hitta flytet i ditt företagande igen.

Ägarförändra

Funderar du på att sälja, överlåta eller ta in nya ägare i ditt företag? Kanske har du en börsnotering i sikte – kanske har det blivit dags för nästa generation att ta över. Vi hjälper dig att navigera och göra övergången så smidig och bra som möjligt.