Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Vårt företagserbjudande
  • Personlig rådgivning digitalt, via telefon eller på kontor.
  • De viktigaste banktjänsterna – helt kostnadsfritt i 6 månader (värde 780 kr).
  • Halva priset på företagsförsäkring i 1 år (värde från 2 000 kr) och kostnadsfri sjukförsäkring i 2 år (värde 1 400 kr).
  • Personlig rådgivning digitalt, via telefon eller på kontor.
  • De viktigaste banktjänsterna – helt kostnadsfritt i 6 månader (värde 780 kr).
  • Halva priset på företagsförsäkring i 1 år (värde från 2 000 kr) och kostnadsfri sjukförsäkring i 2 år (värde 1 400 kr).

Våra senaste uppdateringar och nyheter för företag

Företagets faser

Nyhet! Handla aktier direkt i företagsappen

Nu kan företag göra affärer i aktier och andra värde­papper i vår app. Tryck på fliken Placera för att köpa eller sälja värde­papper och följa utvecklingen i företagets placeringar. 

Investeringar innebär en risk. 

Slipp att singla slant om valutan

Våra valutaspecialister hjälper dagligen stora och små företag att hantera intäkter och kostnader i olika valutor. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan minska valutarisken och hur vi kan hjälpa dig i din verksamhet.

Erbjudande: Virtuellt kort utan årsavgift i 1 år

Med SEB Corporate ePay kan du samla företagets nätköp på en faktura. Just nu bjuder vi på den första årsavgiften (ordinarie årspris är 300 kr per kort). Erbjudandet gäller till och med 18 augusti 2024.

Grönt lån för certifierat skogsbruk

Du som har skog och bedriver ett hållbart skogsbruk kan ansöka om vårt gröna lån för certifierat skogsbruk. Med lånet kan du finansiera skog, skogsbruk och skogsfrämjande åtgärder.

Rådgivning om energieffektivisering

För företag som äger fastigheter kan det finnas flera fördelar med att uppnå en hög energi­prestanda. Genom våra samarbets­partners kan du få experthjälp hela vägen från analys­stadiet till genom­förande, oavsett om det innebär mindre optimerings­åtgärder eller större energi­renoveringar.

Aktuellt för företagare

Företagarindikatorn

SEB:s Företagarindikator, som visar företagares syn på verksamheten de kommande tre månaderna, minskar den här månaden med 8 enheter från plus 18 till plus 10.

I undersökningen ökar två av tre ekonomiska indikatorer medan en minskar. Likviditeten ökar från minus 3 till plus 3 medan omsättningen ökar från minus 4 till minus 3. Arbetstiden minskar från plus 1.

Sveriges egenföretagare går in i sommardvala

Balansmåttet är andelen av de intervjuade som uppger en positiv utveckling minus andel som uppger en negativ utveckling.

Hitta tidigare Företagarindikator

Utvalda produkter och tjänster för företag

Alla produkter och tjänster

Överblicka företagets ekonomi i Business Arena

Finansiell översikt är en tjänst som gör att du kan följa företagets omsättning, kassalikviditet och andra nyckeltal med hjälp av diagram i Business Arena. Som kund kan ditt företag få tjänsten utan merkostnad.

Kapitalförsäkring för företag

Med vår kapitalförsäkring är det enkelt att göra långsiktiga placeringar av företagets överskottslikviditet. Den passar även bra för månadssparande för framtida behov.

Höj framtidslönen

Med en bra tjänstepensionslösning idag kan du skapa en bättre ekonomi i framtiden. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning oavsett om du vill bli en mer attraktiv arbetsgivare eller förbättra din egen pension som ägare.

Vårt mest populära kort

Med SEB Corporate limit kan du sätta individuella köpgränser och få en samlad faktura direkt till företaget.

Billeasing för företag

Nu kan du ansöka om billeasing helt digitalt hos oss. I ansökan kan du använda vår leasingkalkylator för att räkna ut vad det skulle kosta att leasa en ny personbil eller lätt lastbil.