Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet
Allt om coronavirusets påverkan på företagets ekonomi

I takt med coronavirusets spridning har världens ekonomier satts i gungning.
Läs om hur företagts ekonomi påverkas och hur du kan agera.

Företagsbanken för dig som vill mer

Vi sänker trösklarna och låter dina idéer, mål och visioner ta plats. Genom bland annat expertrådgivning, fokus på hela din ekonomi och smarta digitala tjänster får du förutsättningar att växa och utvecklas – oavsett om ditt företag är stort eller litet, nystartat eller etablerat.

Bli företagskund

Vi erbjuder rådgivning och banktjänster som förenklar vardagen för dig och dina anställda.

Nå dina mål med rätt stöd i rätt fas

Har du just fått in de första affärerna, har ditt företag börjat växa på allvar eller står du inför stora utmaningar? Vi hjälper dig att hitta rätt lösningar för just den fas som ditt företag befinner sig i.

Inte där än? Vi hjälper dig att bli startklar

I vår guide hittar du inspirationen, råden och verktygen som ger dig extra skjuts när du vill starta eget. Upptäck bland annat hur du kan testa din affärsidé, få råd av experter och jobba med hållbarhet.

En ung kvinna står i stadsmiljö med en läsplatta

Allt du behöver i ett paket

Enkla firman

Enkla firman innehåller alla de viktigaste banktjänsterna för dig med enskild firma. Vi erbjuder dessutom ett försäkringsskydd anpassat till ditt företag. För det ska ju vara enkelt att driva eget. Och tryggt.
Enkla firman

Företagspaketet

Med företagspaketet får du alla de viktigaste banktjänsterna till ditt aktie-, handels- eller kommanditbolag, eller din förening. Det gör att du smidigt kan sköta verksamhetens vardagsärenden.
Företagspaketet

Vi hjälper dig att bli företagskund redan idag

- Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

* Obligatoriska fält

Tack!

Vi hör av oss till dig

Något gick fel. Vänligen försök igen.

Du kan också ringa oss.

0771-23 75 00
vardagar 8–21.30
lördag 9–17
söndag 10–18

Kvinna och man som sitter på en bänk och tittar på Business Arena

Business Arena – din nya affärsplattform

Nu släpper vi första versionen av Business Arena, vår nya digitala plattform för företag.

Business Arena samlar alla tjänster du behöver på ett och samma ställe – oavsett storleken på ditt företag.

En utmärkt app

Sköt ditt företags vardagsärenden direkt i mobilen. Med vår företagsapp kan du bland annat betala fakturor med en OCR-skanner, överföra pengar mellan konton genom att dra och släppa och se företagets lån.

Lotta och Anders Svensson.

Engagemang och smidig vardag är det viktigaste

”Det viktigaste är att man litar på varandra och kan se varandra i ögonen, att det finns ett engagemang och ett partnerskap.” Det säger Lotta Svensson som, tillsammans med brodern Anders Svensson, driver bygghandeln Woody Bygghandel Stockholm Syd. De är SEB-kunder både privat och som företagare och ser stora fördelar med att ha en helhetsrelation.

Ung tjej tittar ut genom bilfönstret

För unga som vill mer

Bubblar du av idéer? Vi har inspirationen, hjälpen och nätverken som tar dig vidare. Med ett eget SEB Debit limited-kort och vår app för unga kan du dessutom ta större ansvar för din ekonomi.
Hitta inspiration och smarta tjänster

Person tittar ut över grödor

Vill du ta ditt företag till nya höjder?

Med Greenhouse har vi skapat Sveriges vassaste helhetslösning för tillväxtföretag. Målet är att göra din tillväxtresa snabbare och mer framgångsrik. Under Greenhouse tak ryms bland annat event, tjänster från utvalda samarbetspartner och två specialdesignade program där du får skräddarsydd hjälp med dina tillväxtutmaningar. Genom våra rådgivare får du rätt stöd – både i vardagen och inom områden som riskhantering, förvärv och fusioner.

Customer service