Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Har ni det motigt, vänd trenden i ditt företag

När en svacka kommer har vi effektiva verktyg som kan hjälpa dig vända trenden. Målet är att du ska hitta tillbaka till en situation där allting fungerar som det ska och du och din personal kan tänka framtid igen. 

Det här kan vi hjälpa ditt företag med

Turnaround-erbjudande

Vårt specialdesignade Turnaround-erbjudande ger dig strategierna, verktygen och fokuset som behövs för att vända en negativ trend. Under 4 veckor får du coachning och skräddarsydd experthjälp med dina utmaningar.
Läs om Turnaround-erbjudandet

Behåll rätt kompetens i företaget

I osäkra tider har extra förmåner stor betydelse. De stärker ditt varumärke som arbetsgivare och höjer tröskeln för att lämna. Direktpension är ett förmånligt komplement till tjänstepension som går att villkora mot att en anställd stannar kvar en viss tid. 
Läs mer om direktpension

Ta hand om din personal

Trygg hälsa är en försäkring som förebygger långtidssjukskrivningar. När en anställd befinner sig i riskzonen hjälper vi er att hitta rätt verktyg för att hon eller han ska må bra igen. Försäkringen täcker allt från samtalsstöd till arbetsplatsanalys.
Läs mer om Trygg hälsa

Få snabbt betalt

Genom vårt samarbete med Inkassogram får du som kund hos oss deras premiumtjänst kostnadsfritt de två första åren. Du får en komplett kravhanteringstjänst för obetalda fakturor, oavsett hur många fakturor du skickar varje månad. 
Läs mer om Inkassogram

Vi skapar nya samarbeten under coronakrisen

Ta hjälp av Founder ER

Founder ER är ett nybildat nätverk bestående av entreprenörer, investerare och företagsledare som utan kostnad ställer upp som rådgivare till tillväxtbolag som behöver hjälp att navigera i svallvågorna av Coronapandemin.
Ta reda på mer om Founder ER

Customer service