Digitala tjänster

Appen för företagare

Med appen kan du bland annat sköta betalningar och attestera andra användares fakturor. Du kan också hålla koll på företagets ekonomi med hjälp av ett likviditetsdiagram.
Appen för företagare

Appen för privatpersoner

Appen ingår kostnadsfritt om du har internetbanken. Här sköter du dina vardagsärenden, men du kan till exempel hålla koll på trender i din egen ekonomi.
Appen för privatpersoner

Appen för unga

Med appen för unga kan barn under 18 år själva hålla koll på sina pengar och börja spara till någonting stort. Skillnaden mot vår app för privatpersoner är att den har vissa begränsningar.
Appen för unga

Mobilt BankID

Mobilt BankID är en e-legitimation för mobiltelefoner och surfplattor. Du använder den för att enkelt logga in och legitimera dig på internetbanken och många andra e-tjänster.
Mobilt BankID

BankID på kort

BankID på kort är en elektronisk id-handling som är lika personlig som ett fysiskt id-kort eller körkort. E-legitimationen använder du på internet för att legitimera dig och skriva under handlingar elektroniskt.
BankID på kort

Digipass

Digipassen är en personlig säkerhetsdosa som du använder tillsammans med ditt personnummer när du till exempel loggar in på internetbanken eller signerar räkningar.
Digipass

Swish företag

Med Swish företag kan du snabbt, enkelt och säkert ta emot Swishbetalningar från privatpersoner.
Swish företag