Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Driv ditt företag så effektivt och lönsamt som möjligt

Förenkla ekonomiadministrationen, effektivisera det dagliga arbetet och ta bättre affärsbeslut. Med våra skräddarsydda erbjudanden får du en smidigare företagarvardag.

Det här kan vi hjälpa ditt företag med

Automatisera din bokföring

En självklar tidsbesparing där bokföringen alltid blir helt rätt. Ned på öret.
Automatisera din bokföring

Nyhet! Analysera ditt företags ekonomi i Business Arena

Finansiell översikt är en tjänst som hämtar uppgifter från bokföringen för att visualisera dina nyckeltal och ge dig tillgång till aktuella rapporter direkt i Business Arena. Som kund kan ditt företag få tjänsten utan merkostnad.

Finansiell översikt – läs mer och anslut

Se hur mycket du kan låna

En digital lånekalkylator där du i realtid får besked hur mycket du kan låna. Allt baserat på din försäljningsdata.

Se hur mycket du kan låna

Smidiga betalningslösningar och kassasystem

Med effektiva betalrutiner ökar ditt företags likviditet och du får mer tid över till det du är bäst på – att driva ditt företags affärer. Vi erbjuder både praktiska tjänster och specialisthjälp för att optimera ditt företags betalflöden.
Betala och ta betalt 

System och verktyg för ditt företagande

Här kan du läsa mer om våra praktiska digitala verktyg för en enklare företagarvardag. Behöver du Swish företag eller Swish handel? Har du ännu inte laddat ner appen för företagare? Behöver du en e-legitimationslösning för företagets webbplats?
Verktyg för en enklare företagarvardag

Hållbarhet i ditt företag

Vi är övertygade om att bolag som integrerar hållbarhet i sin verksamhet kommer att vara mer lönsamma på sikt. När ditt företag vill ta ett större socialt och miljömässigt ansvar har vi tjänsterna som hjälper dig dit.
Hållbara lösningar för ditt företag

Tänk framtid – bygg upp ett sparande i företaget 

Att bygga upp och hantera ett sparande är en viktig del av företagande. Det ger utrymme för kommande utgifter och investeringar. När du vill skapa en buffert eller placera ditt företags överskott har vi smidiga lösningar.
Bygg upp ett sparande till företaget

Tjänstepension för dig och dina anställda

Med en bra tjänstepensionslösning idag kan du skapa en bättre ekonomi i framtiden. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning oavsett om du vill bli en mer attraktiv arbetsgivare eller förbättra din egen pension som ägare.

Läs mer om våra tjänstepensionslösningar

Juridisk experthjälp till företaget

Hos vår samarbetspartner inom juridik får du förmånlig experthjälp när det behövs. Det kan handla om allt från att skriva juridiskt korrekta avtal till avancerad transaktionsjuridik. 

Lexly

Säkra din exportaffär med EKN

EKN:s (Exportkreditnämndens) garantier är till för exporterande företag i alla storlekar och underleverantörer till exportindustrin. Garantin försäkrar dig mot risken att inte få betalt i exportaffärer.
Läs mer och ansök om garanti hos EKN

Få full koll på dina leasingavtal

Med Leasifys digitala plattform undviker du att ingå dyra och undermåliga leasingavtal när du till exempel ska köpa in IT-utrustning, telefoni och kaffemaskiner. Dessutom får du tillgång till ett smart verktyg som automatiskt sammanställer dina IFRS16- och K3-rapporter.
Läs mer och ta del av erbjudandet

Hitta rätt hållbarhetsstrategi för ditt bolag

Sustainability Business Program är ett unikt utbildningsprogram som har utvecklats av SEB och revisions- och konsultbyrån Grant Thornton. Under ett halvår får ditt företag experthjälp med att skapa och komma igång med en vinnande hållbarhetsstrategi.
Sök till Sustainability Business Program

En genomtänkt privatekonomi

Som entreprenör är din privata ekonomi nära sammanflätad med företagets. Det är därför vi alltid ser till helheten när vi tillsammans hittar bättre lösningar som anpassas efter just dina privatekonomiska behov. Syftet är att du ska få ett helhetsgrepp över hela din ekonomi.

Erbjudande till dig

Bokföringsprogram

Hos oss får du förmånliga erbjudanden på marknadens mest etablerade bokföringsprogram. En självklar tidsbesparing där bokföringen alltid blir helt rätt – ned på öret.
Se alla erbjudanden

Förmånligt erbjudande på företagsförsäkringar

Genom vårt samarbete med Trygg-Hansa erbjuder vi förmånliga företagsförsäkringar.
Företagsförsäkring hos Trygg-Hansa

Kreditupplysning företag

Få tillgång till UCs mest populära kreditupplysningstjänster till förmånliga priser. Ta kreditupplysningar på företag och privatpersoner direkt på internetbanken Business Arena. Minska onödiga kreditförluster och ta säkrare och bättre affärsbeslut.

Välj vilken tjänst som passar ert företag

Kontakta mig

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 0771-43 10 00
Öppet måndag–fredag 8–16:30

Customer service