Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Driva – effektivt och lönsamt

Gör det lättare att driva företag genom att förenkla ekonomiadministrationen, effektivisera det dagliga arbetet och ta bättre affärsbeslut. Med våra skräddarsydda erbjudanden får du som driver eget företag en smidigare vardag.

Det här kan vi hjälpa ditt företag med

Vanliga frågor om att driva företag

Efter att du startat ditt företag kommer nästa fas, att driva företaget. Ditt företag börjar bli etablerat på marknaden, du genererar återkommande intäkter och har fungerande rutiner för verksamheten. För att ta nästa steg och driva företaget på ett effektivare sätt kan det krävas att du arbetar smartare. Det innebär att kunna lägga mer tid på din kärnkompetens och mindre tid på administration, utan att göra avkall på något. Med våra skräddarsydda erbjudanden kan vi hjälpa dig med detta, så att du får en enklare företagarvardag.

Att driva företag innebär olika saker för olika företagare. Driver du företag på egen hand utan några medarbetare kan det innebära att du har ett brett ansvarsområde som innefattar allt från redovisning till försäljning och affärsutveckling. Driver du företag tillsammans med någon annan är det lättare att dela upp uppgifterna mellan varandra. Att ha en eller flera medarbetare innebär också att kravet på högre intäkter blir högre för att kunna betala ut skäliga löner. Det finns alltså både fördelar och nackdelar med att driva företag på egen hand och att driva företag tillsammans med en eller flera andra personer.

Kostnaden för att driva ett företag varierar stort från bolag till bolag. Är du egenföretagare med ett hemmakontor är kostnaderna för lön och lokalhyra väldigt små jämfört med någon som driver ett företag med flera medarbetare i en hyrd kontorslokal. Vilka verktyg och tjänster som krävs för att driva företaget är också rörliga kostnader beroende på hur verksamheten ser ut. Oavsett företagskonstellation är kostnader för löner och skatter, i form av exempelvis arbetsgivaravgifter och moms, gemensamma för de allra flesta som driver företag.

Kontakta mig

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 0771-43 10 00
Öppet måndag–fredag 8–16:30