Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Driv ditt företag så effektivt och lönsamt som möjligt

Få en smidig och hållbar företagarvardag.

Det här kan vi hjälpa ditt företag med

Koppla ditt företags affärssystem till oss

När du kopplar ihop ditt företagskonto hos oss med ditt affärssystem blir din bokföring och betalningshantering mer effektiv. Kom igång och frigör tid. Vi har flera olika samarbetspartner inom bokföring och administration.
Koppla ditt affärssystem

Smidiga betalningslösningar och kassasystem

Med effektiva betalrutiner ökar ditt företags likviditet och du får mer tid över till det du är bäst på – att driva ditt företags affärer. Vi erbjuder både praktiska tjänster och specialisthjälp för att optimera ditt företags betalflöden.
Betala och ta betalt 

Hållbarhet i ditt företag

Vi är övertygade om att bolag som integrerar hållbarhet i sin verksamhet kommer att vara mer lönsamma på sikt. När ditt företag vill ta ett större socialt och miljömässigt ansvar har vi tjänsterna som hjälper dig dit.
Hållbara lösningar för ditt företag

System och verktyg för ditt företagande

Här kan du läsa mer om våra praktiska digitala verktyg för en enklare företagarvardag. Behöver du Swish företag eller Swish handel? Har du ännu inte laddat ner appen för företagare? Behöver du en e-legitimationslösning för företagets webbplats?
Verktyg för en enklare företagarvardag

Trygghet med pensions- och försäkringslösningar

Med rätt pensions- och försäkringslösningar  för företaget, era anställda och dig som ägare, skapar du trygghet. 
Så kan du skapa trygghet

Tänk framtid – bygg upp ett sparande i företaget 

Att bygga upp och hantera ett sparande är en viktig del av företagande. Det ger utrymme för kommande utgifter och investeringar. När du vill skapa en buffert eller placera ditt företags överskott har vi smidiga lösningar.
Bygg upp ett sparande till företaget

Juridisk experthjälp till företaget

Hos våra samarbetspartners inom juridik får du förmånlig experthjälp när det behövs. Det kan handla om allt från att skriva juridiskt korrekta avtal till avancerad transaktionsjuridik. 
Avtal24
Vinge

Customer service