Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Driv ditt företag så effektivt och lönsamt som möjligt

Få en smidig och hållbar företagarvardag.

Det här kan vi hjälpa ditt företag med

Koppla ditt företags affärssystem till oss

När du kopplar ihop ditt företagskonto hos oss med ditt affärssystem blir din bokföring och betalningshantering mer effektiv. Kom igång och frigör tid. Vi har flera olika samarbetspartner inom bokföring och administration.
Koppla ditt affärssystem

Smidiga betalningslösningar och kassasystem

Med effektiva betalrutiner ökar ditt företags likviditet och du får mer tid över till det du är bäst på – att driva ditt företags affärer. Vi erbjuder både praktiska tjänster och specialisthjälp för att optimera ditt företags betalflöden.
Betala och ta betalt 

System och verktyg för ditt företagande

Här kan du läsa mer om våra praktiska digitala verktyg för en enklare företagarvardag. Behöver du Swish företag eller Swish handel? Har du ännu inte laddat ner appen för företagare? Behöver du en e-legitimationslösning för företagets webbplats?
Verktyg för en enklare företagarvardag

Hållbarhet i ditt företag

Vi är övertygade om att bolag som integrerar hållbarhet i sin verksamhet kommer att vara mer lönsamma på sikt. När ditt företag vill ta ett större socialt och miljömässigt ansvar har vi tjänsterna som hjälper dig dit.
Hållbara lösningar för ditt företag

Trygghet för dig och ditt företag

Oftast är det först när det oförutsedda händer som det blir uppenbart om du har rätt försäkringar eller inte. Vi hjälper dig att skapa trygghet med rätt pensions-och försäkringslöningar för både företaget och dig som ägare.
Trygghet för ditt företag
Trygghet för dig som ägare

Tänk framtid – bygg upp ett sparande i företaget 

Att bygga upp och hantera ett sparande är en viktig del av företagande. Det ger utrymme för kommande utgifter och investeringar. När du vill skapa en buffert eller placera ditt företags överskott har vi smidiga lösningar.
Bygg upp ett sparande till företaget

Behåll rätt kompetens och var en attraktiv arbetsgivare

Många företag erbjuder förmåner utöver lönen för att kunna attrahera och behålla kvalificerad arbetskraft. Det kan till exempel handla om pensionssparande, friskvård, ekonomiskt skydd vid sjukdom och tillgång till snabb sjukvård och rehabilitering.
Se vad du kan erbjuda dina anställda

Juridisk experthjälp till företaget

Hos våra samarbetspartners inom juridik får du förmånlig experthjälp när det behövs. Det kan handla om allt från att skriva juridiskt korrekta avtal till avancerad transaktionsjuridik. 
Lexly
Vinge

Säkra din exportaffär med EKN

EKN:s (Exportkreditnämndens) garantier är till för exporterande företag i alla storlekar och underleverantörer till exportindustrin. Garantin försäkrar dig mot risken att inte få betalt i exportaffärer.
Läs mer och ansök om garanti hos EKN

Få full koll på dina leasingavtal

Med Leasifys digitala plattform undviker du att ingå dyra och undermåliga leasingavtal när du till exempel ska köpa in IT-utrustning, telefoni och kaffemaskiner. Dessutom får du tillgång till ett smart verktyg som automatiskt sammanställer dina IFRS16- och K3-rapporter.
Läs mer och ta del av erbjudandet

Kontakta mig

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa? Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Tack så mycket!

Vi hör av oss till dig så fort vi kan.

Hoppsan!

Något gick fel. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

Customer service