Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Rådgivning i strategiska ägarfrågor

Alla fördelar på ett ställe

  • Tillgång till specialister inom företagstransaktioner
  • Unikt nätverk bland finansiella investerare och industriella köpare
  • Komplett rådgivning från initiala förberedelser till genomförande av transaktionen

Har du byggt ett framgångsrikt företag, och söker en partner för att accelerera bolagets utveckling? Eller funderar du på att expandera genom ett strategiskt förvärv i Sverige eller utomlands? Hos oss får du rådgivning under hela resan och vi hjälper dig att förstå hur mycket ditt eller ett annat bolag är värt och vilka möjligheter du har.

Med ett eget team och tillgång till vår topprankade rådgivning inom företagstransaktioner skräddarsyr vi en lösning som passar just dina behov. Vår spetskompetens är framförallt inom företagsförsäljning, förvärv, samgåenden och kapitalanskaffning, och vårt breda nätverk har specialistkompetens inom de flesta branscher och marknader. En ovärderlig dörröppnare som hjälper dig att hitta rätt lösning och maximera värdet i transaktionen.

Vem passar tjänsten för?

Vår rådgivning riktar sig till tillväxtbolag och dess ägare. Bolaget ska ha en bevisad och hållbar affärsmodell med intäkter på närmare 100 miljoner kronor.

Kontakta din företagsrådgivare om du vill veta mer.