Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Framgångsfaktorer när du vill få ditt företag att växa

Ta ditt företag till nästa nivå. Genom vår kunskap, våra tjänster och
noggrant utvalda samarbeten hjälper vi dig under hela tillväxtresan.

Ta ditt företag till nästa nivå. Genom vår kunskap, våra tjänster och noggrant utvalda samarbeten hjälper vi dig under hela tillväxtresan.

Det här kan vi hjälpa ditt företag med

Hitta och behålla kompetens

Att ha ett vasst team är en viktig framgångsfaktor för tillväxtföretag. Våra tjänster och vårt partnernätverk med specialister hjälper dig att hitta och behålla rätt kompetens.

Hitta och behålla kompetens

Hitta rätt finansiering

Tillväxtresor kan se olika ut – liksom företags investerings- och finansieringsbehov i samband med att de tar nästa steg. Vi hjälper dig att hitta rätt lösningar, utifrån din situation. 

Hitta rätt finansiering

Hitta din tillväxtstrategi

Få coachning och experthjälp med ditt företags tillväxtutmaningar i Sveriges vassaste tillväxtprogram.

Hitta din tillväxtstrategi

Internationell handel

Vill du ta steget in på en ny marknad? En av de viktigaste faktorerna för att lyckas är noggranna förberedelser. I vårt utlandserbjudande ingår allt från smidiga lösningar för internationell handel till valutariskrådgivning och stöd från våra experter.     

Internationell handel

Utöka ditt nätverk

Ett starkt nätverk är en viktig pusselbit för att du som företagare ska kunna lösa olika typer av utmaningar. Det kan handla om allt från rekrytering till internationalisering. Tillsammans med våra samarbetspartner ger vi dig tillgång till värdefulla expertråd och kontakter. 

Utöka ditt nätverk

En genomtänkt privatekonomi

Som entreprenör är din privata ekonomi nära sammanflätad med företagets. Det är därför vi alltid ser till helheten när vi tillsammans hittar bättre lösningar som anpassas efter just dina privatekonomiska behov. Syftet är att du ska få ett helhetsgrepp över hela din ekonomi.

Privatekonomi för entreprenörer

Juridisk experthjälp till företaget

Hos vår samarbetspartner inom juridik får du förmånlig experthjälp när det behövs. Det kan handla om allt från att skriva juridiskt korrekta avtal till avancerad transaktionsjuridik. 

Lexly

Förvärv och uppköp

Våra specialistteam hjälper dig när det är dags att göra ett strategiskt förvärv, ingå ett partnerskap eller ta in riskkapital.

Rådgivning i strategiska ägarfrågor

Customer service