Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Hållbarhet är vägen fram

Kvinna står utanför kontor med en läsplatta.

Allt fler företag ser det som en självklarhet att ta socialt och miljömässigt ansvar. Det är en viktig utveckling och vi är övertygade om att företag som integrerar hållbarhet i sin verksamhet är framtidens vinnare. 

Grön finansiering

Vi erbjuder fler olika gröna finansieringstjänster. Grön finansiering vid nyproduktion av fastigheter, grön bil-leasing för företag som vill leasa el- eller biogasbilar och gröna bolån när du ska köpa en bostad.

Läs mer om grön byggnadskredit
Läs mer om grön billeasing
Läs mer om gröna bolån – för dig med ett klimatsmart boende

Investeringar som gör nytta

Det kan kännas bra att veta att pengarna från företagets överskott inte växer på framtidens bekostnad. Våra hållbara och etiska fonder tar extra hänsyn till sådant som mänskliga rättigheter och miljö i sina placeringar.

Läs mer om våra hållbarhetsfonder
Läs mer om hur vi bidrar genom hållbara investeringar

Så stärker du både varumärket och dina anställda

Vi är övertygade om att arbetsgivare som integrerar hållbarhet i sin verksamhet blir mer attraktiva och lönsamma. När ditt företag vill ta ett större socialt och miljömässigt ansvar har vi tjänsterna som hjälper dig dit.
Ta hand om dina anställdas hälsa
Erbjud hållbara tjänstepensioner

Hållbarhet och jämställdhet i rådgivningen

Vid vår distansrådgivning delar vi skärmbild och sparar därmed de anställdas tid och skonar miljön genom att undvika resor. Rådgivaren tar alltid upp hållbarhetsaspekten i de anställdas placeringar på ett sätt som möjliggör aktiva och medvetna beslut. Vi kan också ge råd kring hur man når en jämställd ekonomi i en familj.
Rådgivning på distans

Bygg en hållbar affärsmodell

Hur kan du få med hållbarhetsperspektivet i din dagliga verksamhet? En metod är att utgå från de tre p:na – People, Planet och Profit. Med hjälp av dem kan du göra en plan för hur du ska ta ansvar för människor och miljö, samtidigt som du skapar lönsamhet.
Läs mer om hållbart företagande 

Kontakta mig

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa? Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Tack så mycket!

Vi hör av oss till dig så fort vi kan.

Hoppsan!

Något gick fel. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

Customer service