Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Att främja hållbarhet är vägen framåt

Kvinna står utanför kontor med en läsplatta.

Allt fler företag ser det som en självklarhet att ta socialt och miljömässigt ansvar. Det är en viktig utveckling och vi är övertygade om att företag som jobbar aktivt med hållbarhetsfrågor och att integrera dem i sin verksamhet är framtidens vinnare.

Grön finansiering

Vi erbjuder fler olika gröna finansieringstjänster. Grön byggnadskredit vid miljövänlig nyproduktion av fastigheter. Grön billeasing, som ger företag som vill leasa el- eller biogasbilar en förmånligare leasingavgift. Grönt bolån, som innebär att du som köper eller äger en miljömärkt bostad – till exempel A- eller B-klassad enligt Boverkets energiklassificering – får rabatt på din boränta.

Läs mer om grönt byggnadskreditiv

Läs mer om grön billeasing

Läs mer om gröna bolån – för dig med ett klimatsmart boende

Investeringar som gör nytta

Det kan kännas bra att veta att pengarna från företagets överskott inte växer på bekostnad av framtiden. Vi har nu höjt ambitionsnivån för alla fonder som förvaltas av vårt fondbolag. I alla fonder tas extra hänsyn till sådant som mänskliga rättigheter och miljö.

Läs mer om fonderna och deras hållbarhetsarbete

Läs mer om hur vi bidrar med ansvarsfulla investeringar

Så stärker du både varumärket och dina anställda

När ditt företag vill ta ett större socialt och miljömässigt ansvar har vi tjänsterna som hjälper dig dit.

Ta hand om dina anställdas hälsa

Hållbarhet och jämställdhet i rådgivningen

Vid vår distansrådgivning delar vi skärmbild och sparar därmed de anställdas tid och skonar miljön genom att undvika resor. Rådgivaren tar alltid upp hållbarhetsaspekten i de anställdas placeringar på ett sätt som möjliggör aktiva och medvetna beslut. Vi kan också ge råd kring hur man når en jämställd ekonomi i en familj.

Rådgivning på distans

Bygg en hållbar affärsmodell

Hur kan du få med hållbarhetsperspektivet i din dagliga verksamhet? En metod är att utgå från de tre p:na – People, Planet och Profit. Med hjälp av dem kan du göra en plan för hur du ska ta ansvar för människor och miljö, samtidigt som du skapar lönsamhet.

Läs mer om hållbart företagande 

Kontakta mig

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 0771-43 10 00
Öppet måndag–fredag 8–16:30

Customer service