Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Företagskort

Med ett företagskort blir det enklare att hålla isär företagets och dina privata utgifter. Du får inte bara bättre kontroll och överblick över dina och dina anställdas utlägg i tjänsten, utan minskar även administrationen och underlättar bokföringen med ett företagskort. Och för dina anställda finns det ytterligare en fördel – de behöver inte betala med sina privata kort och ligga ute med pengar när de har utlägg i tjänsten.

Välj ett kort där köpen faktureras i efterhand

Passar företag med flera anställda som redovisar sina utlägg och gör reseräkningar. Med SEB Corporate Limit och SEB Corporate har du dessutom upp till 45 dagars räntefri kredit. Passar också dig som vill ha räntefri kredit, eller betala alla köp på faktura.

Välj ett kort där köpen dras direkt från företagskontot

Passar dig som är enmansföretagare och vill ha ett kort kopplat direkt till företagskontot för att ha koll på likviditeten. Ett kort ingår i våra företagspaket.

SEB Commercial Debit

Snabbhjälp

Spärra kort

Ring oss på +46 774 24 24 24. Vi har öppet dygnet runt, alla dagar. 

Läs mer om att spärra kort

Reklamera ett kortköp

Här kan du reklamera köp eller uttag på ditt kort om någonting har gått fel.

Läs mer om hur du reklamerar ett kortköp

Reseförsäkring

När minst 75 procent av en tjänsteresa betalas med SEB Commercial Debit, SEB Corporate eller SEB Corporate Limit så ingår automatiskt en kompletterande reseförsäkring.
Läs mer och ansök om ersättning

Corporate Card – appen för dina företagskort

I Corporate Card-appen kan du se alla dina köp, ta bild på dina kvitton, spärra ditt kort, ändra dina köpinställningar och se din pinkod.
Läs mer om appen Corporate Card

 

 

Se fakturorna i Mitt SEB Corporate

Mitt SEB Corporate är ett onlineverktyg där du som kortinnehavare kan se alla dina inköp, utan att behöva tillgång till en mobiltelefon med Corporate Card-appen.

Logga in på Mitt SEB Corporate