Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Rådgivning i strategiska ägarfrågor

Alla fördelar på ett ställe

  • Tillgång till specialister inom företagstransaktioner
  • Unikt nätverk bland finansiella investerare och industriella köpare
  • Komplett rådgivning från initiala förberedelser till genomförande av transaktionen

Har du byggt ett framgångsrikt företag, och söker en partner för att accelerera bolagets utveckling? Eller funderar du på att expandera genom ett strategiskt förvärv i Sverige eller utomlands? Hos oss får du rådgivning under hela resan och vi hjälper dig att förstå hur mycket ditt eller ett annat bolag är värt och vilka möjligheter du har.

Med ett eget team och tillgång till vår topprankade rådgivning inom företagstransaktioner skräddarsyr vi en lösning som passar just dina behov. Vår spetskompetens är framförallt inom företagsförsäljning, förvärv, samgåenden och kapitalanskaffning, och vårt breda nätverk har specialistkompetens inom de flesta branscher och marknader. En ovärderlig dörröppnare som hjälper dig att hitta rätt lösning och maximera värdet i transaktionen.

Vem passar tjänsten för?

Vår rådgivning riktar sig till tillväxtbolag och dess ägare. Bolaget ska ha en bevisad och hållbar affärsmodell med intäkter på närmare 100 miljoner kronor.

Kontakta din företagsrådgivare om du vill veta mer.

Är du tech-entreprenör?

Vårt team inom SEB Singular hjälper dig som har ett tech-bolag med kapitalanskaffning, strategiska förvärv och partnerskap. Teamet har spetskompetens inom det digitala ekosystemet och ett unikt nätverk bland tänkbara investerare – allt från riskkapitalbolag till finansiella institutioner och storföretag.

Kontakta teamet på SEB Singular
Läs mer om SEB Singular

Customer service