Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Spara och placera pengar till företaget

Med ett sparande skapar du nya möjligheter för företaget och du är samtidigt förberedd på olika utmaningar. Det gäller oavsett om ditt företag är nystartat eller väletablerat.

Här hittar du hela vårt utbud – allt från företagskonto till pensionslösningar för dig och dina anställda.

Våra konton omfattas av den statliga insättningsgarantin.
Läs mer om insättningsgarantin

Vad vill du göra?

Skapa balans i vardagen

Varje företagare kan behöva flera konton för att driva verksamheten. Ett företagskonto är kärnan i företagets penningflöden.
Se vilket konto som passar dig

Bli en attraktiv arbetsgivare

Att erbjuda rätt förmåner är smart både för dig och för dina anställda. Tjänstepension, löneväxling och sjukförsäkring blir allt viktigare för att locka talanger.
Trygghetslösningar för företag

Spara för framtida investeringar

Med ett sparkapital öppnar du upp för nya affärsmöjligheter. När pengarna får tid att växa blir det enklare att expandera, nyanställa eller investera i större lokaler.
Spara Börja spara till fonder

Få bättre avkastning på företagets pengar

Många företagare har pengar på kontot till låg ränta – helt i onödan. När du inte har ett tydligt mål med företagets pengar finns det bättre alternativ.
Våra aktuella placeringstips

Aktuella placeringstips

När du handlar med aktier och fonder behöver du bra beslutsunderlag för att göra rätt placeringar. Med fördjupade analyser och placeringstips från våra experter håller du dig uppdaterad om marknaderna.
Till våra placeringstips

Hållbara fonder

Det kan kännas bra att veta att pengarna inte växer på framtidens bekostnad. Därför har vi tagit fram några placeringsalternativ för dig som vill investera i vårt tuffaste urval av företag.
Hållbara fonder

Stora, komplexa, internationella affärer?

Är du en av våra stora företagskunder med komplex organisationsstruktur eller internationell verksamhet? Vi hjälper dig med avancerad rådgivning och skräddarsydda finansiella lösningar.
Läs mer om:
Markets
Investment Banking
Asset management

Har du skog eller lantbruk?

Hos oss får du en egen rådgivare som hjälper dig med allt från förmånlig finansiering till rådgivning vid generationsskifte.
Läs mer om skog och lantbruk

Customer service