Låt livet vara ett äventyr – inte din ekonomi

Vi finns här för dig under livets alla händelser och hjälper dig att hantera både planerade och oförutsedda händelser. Du kanske funderar på att flytta ihop och behöver ett samboavtal? Eller gifta om dig och undrar över arvsordningen för dina bonusbarn?

Oavsett var i livet du befinner dig uppmuntrar vi din ambition och hjälper dig förverkliga dina mål och drömmar.

Här hittar du praktiska tips, råd och checklistor om flera vanliga livshändelser.

Flytta ihop

Äntligen får du och din partner skapa en vardag tillsammans. När ni tar steget och blir sambor hjälper vi er med det som blir viktigt för framtiden.
Gemensam bostad – och ekonomi

Gifta dig

Att säga ja till varandra är för många den kanske största kärlekshandlingen. Vi ser till att ni är redo så att ni kan njuta av livet tillsammans.
En trygg ekonomi tillsammans

Bli förälder

Att bli förälder är en stor händelse och förändring i livet. Vi hjälper dig med saker du bör tänka på, så att du i lugn och ro kan ägna dig åt din nya familjemedlem.
Att tänka på som förälder

Starta eget

Det krävs ambition, mod och hårt arbete för att starta eget. Vi hjälper dig att ta steget och förverkliga din affärsidé.
Från idé till verksamhet

Köpa bostad

Spänning, förväntan och glädje – att köpa bostad är en känslomässig berg-och-dalbana. När du har hittat rätt ser vi till att du gör en genomtänkt investering.
En investering för livet

Sälja bostad

Städa, visa, slänga, packa, städa igen, flytta… Det är tusen saker att tänka på när du ska sälja ditt hem. Vi ser till att du har koll på affärerna mitt i flyttkaoset.
Resan till nästa hem

Separera

Att separera är ofta en känslomässig påfrestning som även kan få ekonomiska konsekvenser. Vi hjälper dig med det praktiska när livet tar en ny vändning.
Så går separationen till

När någon går bort

Ett dödsbesked vänder upp och ner på tillvaron. När sorgen drabbar dig finns vi här och hjälper dig med de ekonomiska och juridiska frågorna.
Praktiska frågor vid dödsfall

Bli kund idag

Nu kan du som har mobilt BankID snabbt och smidigt komma igång med våra tjänster.

Bli kund online

Är du redan kund hos oss?

Vi hjälper dig med praktiska tips, råd och vägledning under livets alla viktiga händelser.

Få råd och vägledning