Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Om SEB

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationell räckvidd. Vårt syfte är att positivt forma framtiden med ansvarsfull rådgivning och kapital, idag och för framtida generationer.

Genom att samarbeta med våra kunder vill vi vara en ledande katalysator i omställningen till en mer hållbar värld. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett stort spann av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Storbritannien är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vår internationella prägel återspeglas genom vår närvaro i mer än 20 länder världen över med cirka 16 500 medarbetare.

Läs mer om SEB på sebgroup.com

SEB: historia

Ända sedan starten för över 160 år sedan har vi vägletts av en övertygelse om att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld.

Vi finns här för att göra det möjligt för dig att uppnå dina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. (video 1 minut)

Kvalitetsstämpel på våra rådgivare med Swedsec

SEB:s rådgivare är licenserade av Swedsec, vilket är en kvalitetsstämpel för höga kunskaper, regelefterlevnad och god etik i den svenska finansbranschen där allmänhetens förtroende är en nyckel för långsiktig hållbarhet. Här berättar Swedsec vad licensen innebär för dig som kund. (video 2 minuter och 20 sekunder)

Kontakta oss

För frågor om dina bankärenden eller de tjänster du använder kan du ringa oss på 0771-365 365.

SEB:s organisationsnummer

Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ)
Organisationsnummer: 502032-9081
Styrelsens säte: Stockholm
Postadress: 106 40 Stockholm