Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Aktier och värdepapper

Handel med aktier innebär alltid en risk. Du kan förlora dina insatta pengar.

Att investera i aktier eller andra värdepapper är ett bra sätt att ge dina pengar en chans att växa till något större. Med våra experters analyser i ryggen är det lätt att ta välgrundade investeringsbeslut.

Aktier

Handla med aktier

Att investera i aktier är ett bra sätt att ge dina pengar en chans att växa till något större. Oavsett om du är nybörjare eller ett fullfjädrat aktieproffs gör vi det enklare att investera på börsen och med våra experters analyser i ryggen är det lätt att ta välgrundade investeringsbeslut.
Aktieskola

Lär dig mer om aktier

Nyfiken på börsen men vill lära dig mer innan du sätter igång? I vår aktieskola går vi igenom allt från vad en aktie är och hur aktiekursen fungerar till hur du handlar och deklarerar dina aktier. Dessutom får du verktygen för att själv kunna ta smartare investeringsbeslut.
Investment Sessions

Bli startklar för börsen

I SEB Investment Sessions lär vi ut grunderna kring sparande och investeringar och ger dig smarta tips och inspiration som gör dig till en säkrare placerare.

Samla din ekonomi och få mer tillbaka

Genom att samla en större del av din ekonomi hos oss kan du få mer tillbaka. Med bolån, sparande och pension på samma ställe får du bättre förmåner och tillgång till fler erbjudanden. Upptäck och jämför fördelarna du får med våra tre förmånsnivåer – Plus, Premium och Platinum.