Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Utmana din boränta hos oss

Allt det här får du när du väljer våra bolån


Skräddarsydd boränta

Ibland behöver man se om sitt hus. Utmana oss och se vilken boränta vi kan erbjuda dig. Självklart ingår uppläggningsavgiften.


Kostnadsfria banktjänster

Med Enkla vardagen får du alla de vanligaste banktjänsterna och ett kreditkort med upp till 60 dagars räntefri kredit. Allt kostnadsfritt första året (värde 420 kr).


Kostnadsfri försäkringsrådgivning

Vi gör en kartläggning över dina sakförsäkringar och utifrån det tar vi fram en behovsanalys. Sedan får du en sammanställning med förslag som du i lugn och ro kan ta ställning till.

Räkna på hur mycket du kan låna – få besked direkt

Exempel på hur du kan räkna på din ränta för bolån

Med ett lånebelopp på 1 000 000 kronor, en rak amortering på 50 år, en ränta på 2,09 procent och automatisk betalning så blir den effektiva räntan 2,11 procent. Den första månadsbetalningen blir då 3409 kronor.

Om räntan är oförändrad under lånets amorteringstid (50 år) blir det sammanlagda beloppet du betalar 1 523 267 kronor före skattereduktion. Efter en skattereduktion på 30 procent blir det totala sammanlagda beloppet 1 366 287 kronor. Antalet avbetalningar har då varit 600 stycken.
Tänk på att om du har lön i annan valuta än svenska kronor kan beloppet som ska återbetalas påverkas av valutakursförändringar.

Krediten tillhandahålls av Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), 106 40 Stockholm, organisationsnummer: 502032-9081. För att låna behöver du ha ett konto och internetbanken hos oss. Som säkerhet för lånet pantsätts din bostad.

Customer service