Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Bolån – allt om bostadslån och boräntor

Här hittar du allt du behöver veta när du vill ansöka om bolån, ändra ditt bolån eller flytta ditt bolån till oss. Du hittar också information om våra boräntor, hur bolån fungerar och vårt gröna bolån.

Ska du köpa bostad?

Vi kan hjälpa dig att få bättre koll på bostadsaffären. Börja med att göra vår bolånekalkyl för att ta reda på hur mycket du kan låna och vilken ränta du kan få. Då får du en uppfattning om hur stor budget du har att röra dig med när du börjar leta efter din nya bostad.

När du hittat en bostad du är intresserad av ansöker du enkelt om bolånelöfte hos oss – helt digitalt. Sedan är du redo att ge dig in i budgivningen.

Vårt bolåneerbjudande

Bostadsköpet är en av livets största affärer och vi är gärna med dig hela vägen. Oavsett om du ska ansöka om bolån, redan har ett bolån eller behöver finansiera en renovering så har vi lösningarna för dig. Läs mer och ta del av vårt bolåneerbjudande.

Ring upp mig

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Vi svarar på dina frågor kring bolån alla vardagar 8–18.

När vi ringer upp dig får du besvara en säkerhetsfråga i BankID-appen. Det är en bekräftelse på att du pratar med oss.