Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Vårt erbjudande till dig som privatkund
 • Personlig rådgivning och banktjänster för hela din ekonomi.
 • Paket med de vanligaste tjänsterna för en enklare vardag.
 • Förmånsnivåer med ytterligare fördelar när du samlar mer hos oss.  
 • Personlig rådgivning och banktjänster för hela din ekonomi.
 • Paket med de viktigaste tjänsterna för en enklare vardag.
 • Förmånsnivåer med ytterligare fördelar när du samlar mer hos oss.  

Hos oss hittar du allt du behöver för att ta hand om hela din ekonomi. Vi erbjuder tjänster för en enklare vardag, för de stora ambitionerna liksom för de där tillfällena i livet när allt tar en ny vändning. Oavsett om du vill se över dina bolån, hitta rätt sparande eller diskutera dina framtidsplaner så finns vi här. Hos oss får du framtidsråd.

Vardagspaket och förmånsnivåer

Enkla vardagen – allt för din vardagsekonomi

Med vår paketlösning får du de vanligaste banktjänsterna för en smidigare vardag. Allt samlat i ett paket. Månadskostnaden för paketet är 50 kr, men kostnadsfritt för dig under 24 år och för dig som studerar.  

 • Internetbank och mobilapp
 • Privatkonto och sparkonto
 • Bankkort och kreditkort
 • Swish och mobila betalningar
 • Förmånliga försäkringar hos Trygg-Hansa och rabatt på juridiska tjänster hos Lexly
 • Mastercard Priceless och förtur på biljetter via Live Nation (via ditt Mastercard)

Samla din ekonomi hos oss och få mer

Bättre sparränta, högre ränterabatt på ditt bolån samt exklusiva rabatter och förmåner. När du samlar en större del av din ekonomi hos oss får du mer tillbaka. Upptäck och jämför fördelarna du får med våra tre förmånsnivåer – Plus, Premium och Platinum. 

Det här får du alltid som kund hos oss

Personlig rabatt på din bolåneränta

Hos oss får du en individuell bolåneränta som du själv kan påverka. Ju mer du har i samlat sparande hos oss, inklusive pension, desto högre ränterabatt har du möjlighet att få på din bolåneränta.

Möjlighet till bättre sparränta

Ju mer du har på ditt sparkonto hos oss desto mer förmånlig ränta har du möjlighet att få. Räntan följer en trappa baserat på hur mycket pengar du har på sparkontot, där varje steg ger en högre ränta.

Ett mångfacetterat fondutbud

I vår fondlista finns mer än 400 fonder med olika inriktningar, förvaltade både av SEB:s fondbolag och andra aktörer. Filtrera efter ditt intresse och din riskvilja eller ta hjälp av våra experters rekommendationer.

Aktiehandel från 1 krona i courtage

I vår app handlar du aktier i Sverige och Norden från 1 krona i courtage och i övriga Europa från 10 kronor. Dessutom får du tillgång till bolagsanalyser och hållbarhetsdata som hjälper dig ta välgrundade investeringsbeslut. Investeringar innebär en risk.

Sparande med fast ränta

Vårt placeringskonto är ett tryggt sparande som ger dig bättre ränta än på ett vanligt sparkonto, genom att du binder pengarna under en viss tidsperiod. Räntan är fast under hela bindningstiden och du kan välja att binda mellan 3 månader och 5 år.

Ett bekvämt pensionssparande

Påverka din framtida pension med ett eget pensionssparande. Med kapitalförsäkringen Pensionsspar fond kan du själv välja fonder eller ta hjälp av SEB Bot Advisor, rådgivningsroboten som ger dig individuella råd under tiden du sparar.*

Bli kund och få rådgivning

Är du inte kund hos oss än?

För att kunna teckna Enkla vardagen eller få tillgång till våra förmånsnivåer behöver du först bli kund hos oss i SEB. Det blir du på några minuter med mobilt BankID.

Rådgivning på ett sätt som passar dig

Ta ett grepp om hela din ekonomi tillsammans med oss. Vi finns här och ger dig rådgivning när du behöver det – på kontor eller digitalt framför delad skärm. Valet är ditt. Du når också vår kundservice på telefon dygnet runt, alla dagar. 

Bli inspirerad

Livet och privatekonomin

Händelser i livet påverkar din privatekonomi. Oavsett om ni är två hushåll som ska bli ett, om du drömmer om att starta eget, om barnen är på väg att flytta hemifrån eller om du har förlorat en närstående så finns vi här för att ge dig råd och hjälp i frågor som rör din ekonomi.

Vårt erbjudande för barn, studenter och dig med större kapital

För barn och unga upp till 18 år

Med ett eget konto, kort, Swish och appen för unga kan ditt barn känna frihet och tidigt få lära sig att ha koll på sin ekonomi. Tjänsterna är kostnadsfria upp till 18-årsdagen.

För dig som pluggar

Med vårt studenterbjudande får du de viktigaste banktjänsterna utan kostnad så länge du studerar. Vi hjälper dig att ta smarta ekonomiska beslut och få en tryggare vardag som student.

För dig med större kapital

Har du behov av ett eget team som alltid finns till hands för att hitta rätt lösning? Som Private Banking-kund får du tillgång till våra experter inom bland annat familjejuridik, finansiering, investeringar och pension.

*Försäkringsgivare och ansvarig för de råd som lämnas av SEB Bot Advisor är SEB:s pensionsbolag, SEB Pension & Försäkring AB.