Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB Sport

För professionella idrottare

Varje idrottskarriär är unik. Alla har sina egna framgångar och utmaningar. På samma sätt har alla professionella idrottare olika behov i livet. Vi erbjuder därför skräddarsydda banktjänster utifrån dina villkor.

SEB Sport

För professionella idrottare

Varje idrottskarriär är unik. Alla har sina egna framgångar och utmaningar. På samma sätt har alla professionella idrottare olika behov i livet. Vi erbjuder därför skräddarsydda banktjänster utifrån dina villkor.

Vi vill att du ska känna dig trygg med livet utanför idrotten. Med vår expertis, våra tjänster och produkter har du förutsättningarna för att bygga upp en hållbar ekonomi under och efter karriären. Beroende på var i livet du befinner dig anpassar vi vårt erbjudande efter dina behov. Du får en helhetslösning som täcker in allt från vardagsekonomi till försäkringar och investeringsråd. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Investeringar innebär en risk. Du kan förlora dina insatta pengar. 

Upptäck SEB Sport

Pension och försäkring 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för din pension samt dina liv- och sjukförsäkringar. Som kund hos oss får du också förmånliga rabatter på sak- och hemförsäkringar hos Trygg-Hansa. 

Rådgivning

Våra personliga rådgivare kan hjälpa dig att få bättre koll på hela din ekonomi. Du kan alltid vända dig till oss med stora som små frågor, oavsett om du bor i Sverige eller utomlands. 

Sparande och investeringar 

Placera i fonder från vårt breda utbud eller handla med nordiska och europeiska aktier till ett av marknadens lägsta courtage. Med vår expertis hjälper vi dig till bättre investeringar. 

Avtals- och familjejuridik

Få tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning och 20 procent rabatt på avtal. Dessutom ingår 12 kostnadsfria digitala avtal för dig som blir bolånekund.

Lån och finansiering

Möjlighet till förmånliga räntor på bolån och andra lån när du samlar ditt sparande och dina övriga affärer hos oss. Alltid baserat på dina ekonomiska förutsättningar. 

Valutakonton och växlingar

Gör överföringar snabbt och effektivt – även utomlands. Vi erbjuder enkla valutaväxlingar och banköverföringar.

Vanliga frågor och svar

Använd vår bolånekalkyl för att få en uppskattning om hur mycket du kan låna. Skicka sedan in en ansökan om bolånelöfte för att få ett lånebesked. Därefter kan en av våra handläggare berätta mer om exakt hur stort belopp du kan låna.

Bolånekalkyl

Den individuella bolåneränta du kan få påverkas bland annat av dina ekonomiska förutsättningar, din belåningsgrad och hur mycket affärer du har hos oss i övrigt, till exempel sparande och pension. Du som är medlem i något av våra anslutna fackförbund får dessutom ränterabatt och detsamma gäller dig som äger eller köper en miljömärkt bostad. Dessa rabatter kan även kombineras för en lägre ränta.

Så kan du påverka bolåneräntan

Rådgivning och finansiering för din omställning till ett mer hållbart boende

Månadskostnaden beror på flera faktorer som räknas ut individuellt. Bland annat hur stor del av din bankaffär du samlar hos oss samt om du kan nyttja något av våra ränteerbjudanden.

Hör av dig till oss om du flyttar inom Sverige eller utomlands. Vi rekommenderar dig främst att kontakta din lokala rådgivare eller någon annan ditt lokala kontor. Du kan även alltid kontakta kundservice för att få hjälp och svar på dina frågor.

Våra rådgivare hjälper dig när du vill växla mellan den valuta du har din inkomst i och svenska kronor. Vi erbjuder valutakonto utan kostnad i önskad valuta. Genom kontakt med din rådgivare säkerställer vi att du enkelt och till en bra växlingskurs kan genomföra valutaväxlingen.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.