Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Private Banking – från förmögenhet till frihet

Vi hjälper dig att uppnå dina ambitioner med din förmögenhet. Det gör vi genom nytänkande och innovation, expertis och kunskap och ett stort internationellt nätverk. Men viktigast av allt – den personliga relationen.

Vad är Private Banking?

Nära dialog, tillgänglig expertis och en helhetssyn på din ekonomi – det är kärnan i Private Banking, som vi ser det. I över 160 år har vi testat och finjusterat vårt erbjudande. På så sätt har vi byggt upp en stor förståelse för det ansvar och utmaningar en komplex ekonomi eller ett större kapital kan innebära. Allt med ambitionen att göra livet enklare för dig.

"Vår relation med dig bygger på förtroende. För oss är det självklart att våra beslut är grundade i etik och hållbarhet."

Upptäck vad vi kan göra mer för dig inom Private Banking

Investeringar 

Med egna investeringsexperter, förvaltare och hela bankens analysteam i ryggen får du ett övertag på marknaden.

Läs mer om investeringar

Next generation

Med skräddarsydda tjänster ser vi till att du är väl förberedd den dag det är dags att ta över ansvaret för familjens förmögenhet.

Läs mer om Next generation

Du kan göra skillnad

Det finns många olika sätt att skapa varaktig förändring. Oavsett på vilket sätt du vill bidra, guidar våra experter dig till rätt lösning.

Läs mer om vårt erbjudande

Så bidrar vi till en hållbar framtid

Hur vi agerar som bank påverkar människor, miljö och samhälle. Det är därför vi är så engagerade i att hjälpa våra kunder att gå över till mer hållbara lösningar.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Bor du utanför Sverige?

Vi finns representerade i tolv länder och våra kunder är bosatta världen över. Vårt utlandserbjudande hjälper dig komma till rätta i en ny kultur.

Läs mer våra utlandstjänster

Private Banking för entreprenörer

Livet som entreprenör är fantastiskt. Men det tar aldrig paus. Hos oss får du en personlig rådgivare som förstår komplexiteten i varje entreprenörsresa.

Läs mer om entreprenörserbjudandet

Låt oss på Private Banking

ta dig vidare

Är du privatperson med mer än 2 000 000 kronor att placera? Eller entreprenör i stark tillväxt? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

Customer service