Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Private Banking

FRÅN FÖRMÖGENHET
TILL FRIHET.

 

VI TAR ER VIDARE

Vi hjälper dig att uppnå dina ambitioner med din förmögenhet. Det gör vi genom tradition och kunskap, nytänkande och innovation, ett stort internationellt nätverk och viktigast av allt – den personliga relationen. 

Nära dialog, tillgänglig expertis och en helhetssyn på kundens ekonomi – det är kärnan i Private Banking, som vi ser det. Under vår långa historia har vi lett utvecklingen av Private Banking i Norden. I dag finns vi representerade i tio länder och våra kunder är bosatta världen över.

Visste du att vi har egna specialister inom finansiering, försäkringar, privatjuridik och skatter?

Vi beaktar hållbarhet, för din ekonomi, för planeten och för samhället, i allt vi görFrån vad vi erbjuder för finansierings- och investeringslösningar till vår filantropitjänstVi är också Sveriges största stiftelseförvaltare.  

Vad är Private Banking? 

Som kund i Private Banking får du hjälp att uppnå dina ambitioner med din förmögenhet.  Vi erbjuder Private Banking i tre nivåerCore, Advanced och Family OfficeMen även för dig som vill ha Private Banking utan investeringshjälp finns alternativ. Oavsett vad du väljer har vi ett helhetsperspektiv och assisterar dig, privat eller som företagare. Vi finns till hands för att hjälpa till och hantera livets alla händelser. I stort och i smått. 

Core – personlig service och experthjälp
Advanced – för mer sofistikerade investeringsmöjligheter
Family Office – vid en komplex förmögenhetsstruktur
Private Banking för entreprenörer

Vill du veta mer om vårt stiftelseerbjudande? 

Ring oss gärna

Låt oss på Private Banking ta dig vidare

Är du privatperson med mer än två miljoner kronor att placera? Eller entreprenör i stark tillväxt? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

Du når oss också direkt på 0771-62 52 01.

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer inom kort.

Vårt mest exklusiva kort

SEB Selected ger dig förmåner, försäkringar och tjänster,
både hemma och på resan.

Läs mer

Investera på Innovation Forum 

Innovation Forum är ett tillfälle för SEB:s private banking- och företagskunder att få möta de mest lovande uppstartsföretagen.  

Mer om Innovation Forum 

Så startar du en stiftelse 

En stiftelse är ett sätt att göra avtryck i samhället. Vi är ditt bollplank och ser till att ditt engagemang får största möjliga genomslag. 

Vi hjälper dig med din stiftelse 

Customer service