Private Banking

Private Banking inom SEB förvaltar globalt drygt 600 miljarder svenska kronor. Vi har ett internationellt nätverk med representation i tio länder och Private Banking-kunder bosatta över hela världen.

Läs om vad vi erbjuder

 

Vad har du för mål med din förmögenhet?

En förmögenhet innebär ofta behov av experthjälp. Om du har mer än två miljoner kronor att placera och en komplex förmögenhetsstruktur erbjuder vi Private Banking. Du får ett dedikerat team med en egen private banker, en client service coordinator och tillgång till alla våra specialister – samlade under ett och samma tak.

Vi finns alltid tillgängliga när du behöver oss och tillsammans ser vi helheten och planerar för framtiden – för dig och dina närmaste.

Upplev fördelarna med SEB Selected

Som kund hos oss erbjuder vi dig kortet SEB Selected. SEB Selected är så mycket mer än ett betal- och kreditkort. Förutom att det gäller på miljoner affärer, serviceställen och restauranger över hela världen så får du en mängd andra fördelar såsom concierge-service, SAS EuroBonus och marknadens bästa reseförsäkring.
Läs mer om SEB Selected

Private Bankings podcast

I vår podcast får du lyssna på inspirerande berättelser om hur framgångsrika personer väljer att ge tillbaka på olika sätt för att bidra till något bättre. 
Lyssna på vår podcast