Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

Private Banking – från förmögenhet till frihet

Du har ambitioner med din förmögenhet. Vi hjälper dig uppnå dem genom expertis, innovation och ett stort internationellt nätverk. Och det viktigaste av allt – den personliga relationen.

I över 160 år har vi utmanat marknaden och lett utvecklingen inom Private Banking. Erfarenheten har gett oss förståelse för de utmaningar ett större kapital kan innebära. Hos oss får du ett eget team av experter som skräddarsyr en komplett helhetslösning – alltid med dina unika behov som utgångspunkt.

Vi fortsätter att leda utvecklingen inom Private Banking – något som Euromoney har uppmärksammat genom att toppranka vårt erbjudande i åtta kategorier.

SEB Private Banking tar hem viktiga priser i Euromoney

Stiftelser

Så hjälper vi dig


Proaktiv och professionell investeringsrådgivning

Med våra topprankade analytiker, förvaltare och investeringsexperter i ryggen får du ett övertag på marknaden.

Få hjälp med investeringar


Next generation

Oberoende experter. Skräddarsydda utbildningar. Vi ser vi till att ni är väl förberedda den dag det är dags för nästa generation att ta över.

Läs om Next generation

Filantropi – ett sätt att göra skillnad

För att du verkligen ska kunna skapa varaktig förändring blir det allt viktigare att hitta rätt projekt som engagerar och går att utvärdera.

Så kan du göra skillnad


Hållbara lösningar

Som bank påverkar vi både människor, miljö och samhälle genom hur vi agerar.Därför strävar vi hela tiden efter att hitta hållbara lösningar för din ekonomi.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete


Hjälp i utlandet

Genom vårt internationella nätverk med representation i tolv länder har vi lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder komma tillrätta i sitt nya hemland.

Läs mer våra tjänster utomlands


Helhetslösning för entreprenörer

Din företagsrådgivare och ditt private banking-team samarbetar tätt och är väl insatta i komplexiteten i varje entreprenörsresa.

Private Banking för entreprenörer

Låt oss på Private Banking ta dig vidare

Är du privatperson med mer än 2 miljoner kronor att placera? Eller entreprenör i stark tillväxt? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

Våra mest populära rapporter

Få koll på börsen, trender och världsekonomin med vår topprankade analys och expertkommentarer.

 

Customer service