Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Trygghet för dig och din familj

Vård- och sjukförsäkring

Har du råd och möjlighet att vara borta från jobbet om du blir sjuk? Med våra vårdförsäkringar får du snabbt hjälp inom den privata vården. En sjukförsäkring ger dessutom ökad inkomst om du eller dina anställda blir sjuka under en längre tid.
Vårdförsäkring
Sjukförsäkring

Pension

Sparar du tillräckligt för att kunna leva ditt liv som du vill när du går i pension? Som företagare kan du ofta göra större pensionsavsättningar än som anställd, och det kan vara klokt att se över situationen tillsammans med en rådgivare.
Tjänstepension

Rådgivning till dig som ägare

Vi erbjuder dig en försäkringsgenomgång via distansrådgivning, med delad skäm. Där går vi tillsammans igenom hur din och familjens ekonomi skulle påverkas i olika situationer, till exempel om du blir sjuk. Vi tittar på tjänstepensionens alla delar och gör kompletteringar och justeringar vid behov. Självklart går vi också igenom din totala pensionssituation.
Läs mer om rådgivning på distans

Bolåneskydd – trygghet om något oförutsett händer

Bolåneskydd är en försäkring som hjälper dig och familjen att betala bostadslånet om något skulle hända. Försäkringen består av två delar: arbetsoförmåga och arbetslöshet eller livskydd. Du väljer själv om du vill teckna båda delarna eller bara en av dem.

Ägarförändra

Funderar du på att sälja, överlåta eller ta in nya ägare i ditt företag? Kanske har du en börsnotering i sikte - kanske har det blivit dags för nästa generation att ta över. Vi hjälper dig att navigera och göra övergången så smidig och bra som möjligt. 


Försäkringsgivare är SEB Pension och Försäkring AB
Organisationsnummer: 516401-8243, 106 40 Stockholm