Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Trygghet för dina anställda

Kollegor som äter lunch tillsammans på sin arbetsplats

Tjänstepension

Med en tjänste­pensions­lösning kan ditt företag komma igång med ett pensions­sparande för dig själv och dina anställda. Tjänste­pensionen kan också göra att ditt företag blir en mer attraktiv arbetsgivare.

Läs mer om våra tjänstepensionslösningar

Rådgivning till dina anställda

Vi erbjuder dina anställda en individuell försäkringsgenomgång via distansrådgivning, med delad skäm. Klimatsmart och effektivt. Tillsammans går vi igenom tjänstepensionens alla delar och gör kompletteringar och justeringar vid behov.

Läs mer om Rådgivning med jämställdhets-och hållbarhetsperspektiv

Löneväxling

Löneväxling är ett förmånligt erbjudande för dina anställda som inte behöver kosta dig som arbetsgivare något extra. Rent praktiskt innebär löneväxling att du byter ut en del av bruttolönen till ett tjänstepensionssparande. Samtidigt som det är en uppskattad förmån är det ett effektivt sätt för dig att attrahera och behålla kompetenta medarbetare.

Läs mer om löneväxling

Sjukförsäkring

En längre tids sjukdom kan få betydande konsekvenser för den privata ekonomin. Med hjälp av en sjukförsäkring kan du kompensera den anställdes inkomstförlust med upp till 90 procent av lönen.

Läs mer om vår sjukförsäkring

Vårdförsäkring

Färre sjukdagar ökar företagets konkurrenskraft och effektivitet. Med våra vårdförsäkringar kan dina medarbetare snabbt få hjälp inom den privata vården, så att de kan komma tillbaka till jobbet så snart som möjligt.

Läs mer om våra vårdförsäkringar

Hälsoloopen

Friska och välmående medarbetare är mer produktiva och trivs bättre. När du som företagare arbetar aktivt med förebyggande hälsa och för ett bra arbetsklimat får du både lägre sjukfrånvaro och mer lojal personal. Vi har lösningarna som gör det lättare för dig att se till att din personal - och ditt företag – mår bra.  

Läs mer om Hälsoloopen

Direktpension

Med hjälp av Direktpension kan du behålla och attrahera medarbetare genom att erbjuda ett attraktivt pensionssparande utöver den vanliga tjänstepensionen. Genom att skriva in ett villkor om att pensionssparandet betalas ut under förutsättning att den anställde jobbar kvar i företaget vid en på förhand bestämt tidpunkt i framtiden kan viktiga nyckelpersoner upp­muntras att stanna länge i företaget

Läs mer om Direktpension

Trygg Hälsa

Trygg Hälsa är en förebyggande hälsoförsäkring som tecknas av företag för att hjälpa dig som anställd att må bättre och förebygga långtidssjukskrivningar. Den hjälper också din arbetsgivare att uppfylla sitt arbetsgivaransvar gällande personalens välmående.

Läs mer om Trygg Hälsa

Kontakta oss

Ring oss måndag–fredag 8:30–16:30.


Försäkringsgivare är SEB Pension och Försäkring AB
Organisationsnummer: 516401-8243, 106 40 Stockholm