Privatlån & krediter

Privatlån eller kredit?

Vad just du behöver beror på hur du vill använda pengarna. Med ett privatlån kan du låna till vad du vill utan säkerhet, eller samla övriga lån och sänka dina lånekostnader.

Med en kredit kan du jämna ut toppar och dalar i din vardagsekonomi. Du har en ständig reserv för oförutsedda utgifter kopplat till ditt konto och du använder krediten först när saldot är under noll kronor.

Enkla lånet

Med privatlån Enkla lånet kan du låna från 20 000 kronor upp till 350 000 kronor beroende på hur din ekonomi ser ut. Räntan är för närvarande 3,80–11,10 %. Är ni två som lånar tillsammans (make, maka eller sambo) ökar möjligheten att låna ett större belopp än om du står som ensam låntagare på ett privatlån.
Läs mer om Enkla lånet

Medlemslån

Du som är medlem i någon av de föreningar eller organisationer som vi har avtal med kan ansöka om Enkla lånet till extra förmånliga villkor. Vi kallar det för medlemslån. Du kan låna från 20 000 kronor upp till 350 000. Dessutom bjuder vi på uppläggningsavgiften.
Läs mer om hur du kan låna till extra förmånliga villkor med Medlemslån

Samla lån

Genom att samla lån och krediter till ett enda lån kan du sänka dina lånekostnader. Med privatlån Enkla lånet får du samtidigt bättre kontroll över dina skulder. Räkna på vad dina nuvarande lån faktiskt kostar i räntor och aviavgifter, och se vad du kan spara genom att samla lånen med Enkla lånet.
Läs mer om hur du kan samla lån

Låna till bil

Om du vill låna till bil, mc, husvagn eller annat motorfordon? Då kan privatlån Enkla lånet passa dig. Med Enkla lånet kan du låna upp till 350 000 kronor.
Läs mer om hur du kan låna till bil med Enkla lånet

Enkla krediten

Alla månader ser ju inte likadana ut. Men med en kredit på kontot kan du jämna ut toppar och dalar i din vardagsekonomi. Enkla krediten är kopplad direkt till ditt konto vilket betyder att du använder krediten först när saldot är under noll kronor. Du behöver inte lämna någon säkerhet när du ansöker om Enkla krediten och betalar inte heller någon uppläggningsavgift. Du kan ansöka om minst 15 000 kronor och max 10 procent av din årsinkomst (högst 50 000 kronor).
Läs mer om Enkla krediten

Representativt exempel för Enkla lånet: Vi har en individuell prissättning och kreditprövning görs alltid. Det får inte finnas några betalningsanmärkningar och lägsta årsinkomst är 190 000 kronor. Räntan är för närvarande 3,80–11,10 %. Om den rörliga årsräntan är 4,93 procent, blir den effektiva räntan 5,17 procent för ett annuitetslån på 100 000 kronor upplagt på 5 år (60 återbetalningstillfällen) och med en uppläggningsavgift på 300 kronor. Det totala beloppet att betala, vid oförändrad ränta blir 113 335 kronor och din månadskostnad blir 1 884 kronor.  Årsränta per 2019-02-01.