Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Innovation Forum – Investera i framtidens tillväxtföretag som löser nutidens utmaningar

Det finns kapital för att lösa samhällsutmaningar. Men det krävs alltid en kvalificerad matchning för att projekten ska utvecklas och lyckas. Genom Innovation Forum bidrar du till att bygga framtidens tillväxtföretag.

Bild på en modern husfasad.

Idén bakom Innovation Forum är enkel. Unga, lovande bolag som pitchar sina idéer i ett forum med entreprenörer som vill investera med sin kunskap, erfarenhet och sitt kapital i nya projekt. Att ta vara på nya idéer med hjälp av den gedigna kompetens som finns bland erfarna entreprenörer kan göra skillnad när grunden läggs för våra framtida tillväxtföretag.

I samarbete med utvalda inkubatorer och lärosäten väljer vi ut fem till sex unga företag som är redo för nästa steg. Teamens presentationer drillas och finslipas innan det är dags för skarpt läge. Åhörarna i forumet kan vara ett hundratal Private Banking-kunder inom SEB som är eller vill agera som affärsänglar. Innovation Forum är en viktig plattform för att stötta unga företagsidéer och samtidigt bidra med ett slags kvalitetssäkring av de lovande uppstartsföretagen.

Var med och bygg framtidens tillväxtföretag

De flesta Innovation Forum har ägt rum i Stockholm sedan starten 2014, men sker även i Malmö och Göteborg. Ambitionen är också att Innovation Forum ska nå ut internationellt, då intresset är stort även bland Private Banking-kunder bosatta i resten av Europa.

Mötena har burit frukt. Efter eventen uppger nio av tio investerare att de kan tänka sig att gå in med kapital och 40–60 procent av företagen får med sig nya investerare. Bland de företag som har deltagit finns kända namn som Karma, Peppy Pals och MediTuner.

Bli kund hos SEB Private Banking

Är du privatperson med mer än 2 miljoner kronor att placera? Är en entreprenör i stark tillväxt? Eller vill etablera ett Family Office eller ha en partner till ditt befintliga? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

Customer service