Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB Innovation Forum

Vill du engagera dig som delägare eller affärsängel?
Eller bara bidra med din kompetens och ditt nätverk?
Delta i SEB Innovation Forum och möt spännande startups
och drivna personer.

Vill du engagera dig som delägare eller affärsängel? Eller bara bidra med din kompetens och ditt nätverk? Delta i SEB Innovation Forum och möt spännande startups och drivna personer.

Idén bakom SEB Innovation Forum är enkel. Genom att matcha engagerade investerare med unga, lovande bolag vill vi skapa förutsättningar för framtida tillväxtföretag och framgångsrika lösningar.

En inblick i SEB Innovation forum

Under SEB Innovation Forum möts företag som pitchar sina idéer och investerare som är beredda att bidra med kunskap och kapital i nya verksamheter. Genom att samla nya idéer och erfarna investerare är målet att skapa förutsättningar för framtida tillväxt­företag. Som investerare får du chansen att vidare­förmedla kunskapen du byggt upp och att främja innovation och tillväxt. I filmen får du en bild av ett tidigare event. (1 minut)

Presentationer av finalisterna våren 2024

Se finalisterna presentera sina bolag.

  • Curest
  • Renahav
  • Rebaba
  • Tendmill
  • Birds Relations
  • Drev

(30 minuter)

Se inspelningar med finalisterna från tidigare SEB Innovation Forum.

November 2023

Maj 2023

November 2022

Maj 2022

November 2021

Maj 2021

Kontaktuppgifter till finalisterna i SEB Innovation Forum våren 2024

Curest

Emil Lilja

emil@curest.se

+46 72 050 67 37

Renahav

Joel Oresten

joel@renahav.se

+46 76 569 92 05

Rebaba

Paula Runsten

paula@rebaba.se

+46 70 961 65 35

Tendmill

Carl Hultberg

carl@tendmill.se

+ 46 76 866 95 12

Birds Relations

Sofia Brandt

sofia@birdsrelations.com

+46 73 534 62 86

DREV

Kent Moore

kent@drev.tech

+46 72 251 77 41

Företagen väljs ut av en kunnig jury

I samarbete med utvalda inkubatorer och lärosäten väljer en jury ut sex unga företag som är redo att ta nästa steg. Juryn består bland annat av namnkunniga investerare, entreprenörer och tech-specialister. Hör Douglas Roos, Martina Wallenberg, Shervin Razani och Michael Sparring berätta om möjligheterna i SEB Innovation Forum.

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar med följande lärosäten och inkubatorer i SEB Innovation Forum:

Chalmers venture, GU Venture, SSE Business Lab, KTH Innovation, KI Innovation, SU Holding och Drivhuset, Ideon, Founders Loft, HHS Business Labs, The Ground, Connect Väst, Almi (Väst, Skåne och Stockholm), MINC, Borås INC, Science Park Jönköping, Science Park Skövde, Uminova Innovation, Innovatum, Sting (Stockholm Innovation & Growth), SUP46, Things, Sahlgrenska Science Park, Bridge1, Sony Startup Acceleration Program, United Nations (UNOPS), Hidden Dreams, Combient.

Kort om SEB Innovation Forum

Sedan starten 2013 har SEB Innovation Forum oftast ägt rum i Stockholm, men eventen sker ibland även i Malmö och Göteborg. Ambitionen är också att det digitala eventet ska nå ut internationellt, eftersom intresset att investera är stort även bland våra Private Banking-kunder bosatta runt om i Europa.

Mötena mellan investerare och bolagen som presenterar har hittills varit framgångsrika. I genomsnitt har nio av tio investerare uppgett att de kan tänka sig att investera kapital och 40–60 procent av företagen har fått nya investerare. Bland de företag som har presenterat sina idéer finns kända företag som Karma, Peppy Pals och MediTuner.

Snabba bud direkt efter pitchen

När bolaget Karma deltog i Innovation Forum fick de direkt bekräftelse på att de var rätt ute med sin idé. En investerare la ett bud direkt efter presentationen och ytterligare två hörde av sig dagen efter.

Anmäl ditt intresse att delta som investerare

Välkommen att anmäla ditt intresse för nästa event som hålls den 23 maj 2024. Antalet platser är begränsat och vi kan inte garantera en plats. Vi hör av oss så snart som möjligt med besked.