Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Private Banking för entreprenörer

Vi är med dig hela resan

Är du i uppstartsfasen av ett företag? Har du grundat eller är delägare i ett eller flera företag i stark tillväxt? Eller står du kanske inför beslutet att sälja eller avveckla ditt företagande?

Vår ambition är att förenkla ditt liv som företagare. Du ska fokusera det du är bäst på. Att skapa, utveckla och göra affärer, eller gå vidare mot nya mål. Private Banking för entreprenörer ger dig snabb och unik tillgång till våra experter, värdefulla nätverk och en personlig kontakt som förstår dig och dina behov, oavsett var du befinner dig på din resa som entreprenör.

Att dina ambitioner, idéer och mål ska ta plats är vår drivkraft. Du ska kunna känna dig trygg när du antar nya utmaningar. Därför ser vi alltid till helheten i din ekonomi. Din personliga kontakt har särskild insikt i vilka utmaningar en företagare möter i olika skeden och hjälper dig i privatekonomiska beslut.

För dig som entreprenör och kund i private banking har vi ett omfattande och gediget erbjudande. Din företagsrådgivare och din personliga kontakt samarbetar tätt. Vi blir en stöttepelare som ser till helheten. Du har tillgång till vår erfarna expertis inom investeringsrådgivning, finansiering, utlandsflytt, familjejuridik, försäkringar och mycket mer.

Du erbjuds deltagande i löpande nätverksträffar, event och klubbträffar och tillgång till relevant information och nyhetsbrev.

En hyllning till svenskt entreprenörskap

Från det första trevande steget till den stora expansionen. Vi har firat deras framgångar, stöttat genom svåra tider och gått sida vid sida under skapandet av mänskliga innovationer och tekniska revolutioner.

Genom att våga utmana normer, ifrågasätta det självklara och ge allt i tron på en idé, har vi tillsammans drivit svenskt entreprenörskap framåt.

Bli kund hos Private Banking

Har du mer än fem miljoner kronor som du behöver hjälp att förvalta? Är du en entreprenör i stark tillväxt? Vill du etablera ett Family Office eller kanske ha en partner till ditt befintliga? Oavsett vilka önskemål och ambitioner du har kan vi hjälpa dig. Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.