Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Private Banking för entreprenörer

Är du grundare till eller delägare i ett eller flera företag i stark tillväxt och vill ha hjälp att förenkla din vardag? Private Banking för entreprenörer ger dig snabb tillgång till våra experter, värdefulla nätverk och en personlig kontakt som förstår dig och dina behov som företagare vid varje tidpunkt. Bland mycket annat.

Vår drivkraft är att dina ambitioner, idéer och mål ska få ta den plats de förtjänar och att du ska känna dig trygg när du antar nya utmaningar. Därför ser vi alltid till helheten i din ekonomi.

Speciella utmaningar i tillväxtfas

När företaget växer ökar komplexiteten. Inte bara i företaget utan också privatekonomiskt. Vi på Private Banking hjälper dig att fatta rätt privatekonomiska beslut genom hela din entreprenörsresa. Du får en personlig kontakt som förstår de speciella utmaningar det innebär att vara i tillväxtfas. Experten samarbetar tätt med din rådgivare för företaget. Det handlar om allt från investeringsrådgivning, finansiering, utlandsflytt till familjejuridik och försäkringar. Dessutom får du tillgång till värdefulla nätverk och event, klubbträffar och nyhetsbrev som är relevanta för dig.

Genom oss frigör du tid så att du kan fokusera mer på ditt entreprenörskap.

Låt oss på Private Banking ta dig vidare

Är du privatperson med mer än 2 000 000 kronor att placera? Eller entreprenör i stark tillväxt? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer inom kort.

Investera på Innovation Forum 

Innovation Forum är ett tillfälle för SEB:s  Private Banking- och företagskunder att få möta de mest lovande uppstartsföretagen. 

Läs mer om Innovation Forum

Utöka ditt nätverk – Event för entreprenörer

Genom våra event får du expertråd inom olika områden, möjligheten att byta erfarenheter med andra entreprenörer och inspiration för att bygga vidare på ditt företag.
Läs mer om våra event för entreprenörer

Customer service