Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Private Banking för entreprenörer

Är du grundare till eller delägare i ett eller flera företag i stark tillväxt och vill ha hjälp att förenkla din vardag? Private Banking för entreprenörer ger dig bland mycket annat snabb tillgång till våra experter, värdefulla nätverk och en personlig kontakt som förstår dig och dina behov som företagare vid varje tidpunkt.

Vår drivkraft är att dina ambitioner, idéer och mål ska få ta den plats de förtjänar och att du ska känna dig trygg när du antar nya utmaningar. Därför ser vi alltid till helheten av din ekonomi. Du kopplas ihop med den expertis som behövs, oavsett om det gäller ett privat ärende eller något som händer i företaget. Genom oss kan du frigöra tid så att du kan fokusera mer på ditt entreprenörskap.

 

Speciella utmaningar i tillväxtfas

När företaget växer ökar komplexiteten. Inte bara i företaget utan också privatekonomiskt. Private Banking hjälper dig att fatta rätt privatekonomiska beslut genom hela din entreprenörsresa. Du får en personlig kontakt som förstår de speciella utmaningar det innebär att vara i tillväxtfas. Experten samarbetar tätt med din rådgivare för företaget. Det kan gälla allt ifrån investeringsrådgivning till frågor om finansiering, en utlandsflytt, familjejuridik eller försäkringar. Du får också tillgång till värdefulla nätverk och event, klubbträffar och nyhetsbrev som är relevanta för dig.  

Vill du veta mer om Private Banking för entreprenörer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 

Vårt mest exklusiva kort

SEB Selected ger dig förmåner, försäkringar och tjänster,
både hemma och på resan.

Investera på Innovation Forum 

Innovation Forum är ett tillfälle för SEB:s  Private Banking- och företagskunder att få möta de mest lovande uppstartsföretagen. 

Customer service