Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Erbjudande: Legal bolagsgranskning inför en investering

Genom vår samarbetspartner Synch Advokat AB erbjuder vi dig
som investerare en första legal granskning av de bolag som pitchar
sina idéer på SEB Innovation Forum.

Genom vår samarbetspartner Synch Advokat AB erbjuder vi dig som investerare en första legal granskning av de bolag som pitchar sina idéer på SEB Innovation Forum.

Förmånligt erbjudande hos Synch

Vi vet hur viktigt det är att få en första vägledande översikt av ett bolags rättsliga ställning inför en investering. Detta kallas för en initial due diligence-granskning och hjälper dig att snabbare ta ett välgrundat beslut om du ska göra investeringen eller inte.

Tillsammans med vår partner Synch har vi tagit fram paketlösningen Initial Company Review. Rapporten beskriver Synchs bedömning av hur väl bolaget uppfyller vissa förbestämda legala antaganden utifrån svensk lagstiftning och som är av särskilt intresse för dig som är investerare.

Allt detta ingår i Initial Company Review

  • Legal granskning av bolagets juridiska status utifrån vissa förutbestämda legala antaganden
  • Tillgång till en digital plattform som både förenklar och snabbar på hela due diligence-processen
  • En skriftlig due diligence-rapport

Tjänsten kostar 25 000 kr exklusive moms.

Fullskalig due diligence-granskning

Om du i nästa steg bestämmer dig för att investera i bolaget hjälper Synch gärna till med en fullskalig granskning eller investeringsavtal, aktieägaravtal och annan bolagsrättslig dokumentation. som krävs vid en investering.

Kort om Synch

Synch är en svensk advokatbyrå som har specialiserat sig på bolagsrätt inom specifikt snabbväxande innovations- och techbolag. De har lång erfarenhet av att göra due diligence-granskningar för investerare som är intresserade av både startup-bolag och större, mer etablerade techbolag.

Lämna dina uppgifter och bli kontaktad av Synch

Läs mer på www.synch.law