Betala

Här hittar du våra vanligaste betaltjänster för din vardag. Allt från bankkonton och betalkort till utlandsbetalningar och e-fakturor. Och såklart appen som du enkelt betalar dina räkningar med.

Enkla vardagen

Med Enkla vardagen får du de vanligaste banktjänsterna för bara 25 kronor i månaden (35 kronor från och med 1 april). Du kan betala räkningarna, sköta ditt sparande och hålla koll på din ekonomi – via mobilen, surfplattan eller datorn. Paketet är helt kostnadsfritt om du är under 24 år.
Läs mer om Enkla vardagen

SEB:s MasterCard

Med SEB:s MasterCard har du alltid pengar i plånboken, till stora och små inköp. Veckans lunch, ny tvättmaskin eller årets semester. Du får upp till 60 dagars räntefri kredit, möjlighet att dela upp dina betalningar och en extra försäkring på det du köper. Du får helt enkelt större handlingsfrihet. Varje dag, året runt.
Läs mer om SEB:s MasterCard

Betala räkningar med appen

Med vår app kan du bland annat betala dina räkningar med hjälp av OCR-skanner, överföra pengar mellan dina konton med drag & drop-funktion och se nya köp och senaste fakturan för dina betal-och kreditkort. Mobilen är det enda du behöver eftersom du loggar in och utför allt med ditt mobila BankID.
Läs mer om appen

Betala räkningar på internetbanken

För att betala räkningar på internetbanken behöver du tjänsten Betalservice via internet. Den ingår helt kostnadsfritt i Enkla vardagen och är då kopplat till ett av dina konton. Behöver du tjänsten kopplad till fler konton kostar det 120 kronor per år och anslutet konto (kostnadsfritt för studenter).
Läs mer om Betalservice via internet

OCR-skanning

Nu slipper du den manuella inmatningen av OCR-nummer och du kan istället skanna det med hjälp av en mobiltelefon med en applikation för OCR-skanning.
Läs mer om OCR-skanning

Beställ resevaluta

Du som bokat din valuta i förväg får gå före i kön. Hämta enkelt och snabbt ut rätt valuta och valörer hos oss på Arlanda (terminal 5), öppet klockan 5–23 alla dagar.
Så beställer du resevaluta