Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Konton

Ett konto behöver du så att du kan få in lönen, sköta dina
betalningar eller börja spara till en buffert. 

Ett konto behöver du så att du kan få in lönen, sköta dina betalningar eller börja spara till en buffert. 

Transaktionskonton

Privatkonto

Privatkonto är ett bankkonto som du använder för dina löpande in- och utbetalningar och kostar ingenting att öppna. Men om du vill koppla tjänster till kontot så kan vissa av dem kosta.

Privatkonto

Valutakonto

Valutakonto är ett bankkonto som passar dig som behöver ta emot eller föra över pengar i utländsk valuta. Det fungerar ungefär som ett vanligt företags- eller privatkonto, men är däremot inte till för in- och utbetalningar av kontanter i valutan. 

Valutakonto

Sparkonton

Enkla sparkontot

Med Enkla sparkontot binder du inte ditt sparande på något sätt. Passar för ett buffert­sparande och skapandet av ett buffert­konto.

Enkla sparkontot

Placeringskonto – ett sparkonto med fast ränta

Ett placerings­­konto är ett så kallat bundet spar­konto med fast ränta som passar bra när du sparar på längre sikt – till exempel till ett bröllop, en bil eller kontant­­in­satsen till ditt dröm­hem.

Placeringskonto

Jämför sparkonton

Enkla sparkontot är ett konto för buffert­sparande som du kan ta ut när du vill. Om du kan avvara pengarna lite längre kan du få högre ränta på ett placerings­konto. Jämför och välj det som passar dig bäst.

Jämför sparkonton

Kontakta oss

Har du frågor om valutakonto? Vi hjälper dig dygnet runt, alla dagar.