Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

SEB Selected – för dig med Private Banking

Bild på kortet SEB Selected.

Som Private Banking-kund har du omedelbar tillgång till all vår expertis, avancerade tjänster och den bästa tänkbara servicen. SEB Selected är vårt mest exklusiva kort – som gör att du får mer tid till det som är viktigt för dig.

Vi är redo att hjälpa dig dygnet runt. Med de förmåner, försäkringar och tjänster som ingår får du en smidigare och tryggare vardag, både hemma och på resande fot.

För dig med SEB Selected

Kontakta oss

Du som är Private Banking-kund kan vända dig till din service coordinator för mer information. Om du redan har kortet är du välkommen att kontakta vår kundservice för alla ärenden. Du når oss dygnet runt på 08-14 71 10.

Frihet att välja

Ägna dig åt det som känns meningsfullt. Conciergeservicen har öppet dygnet runt och frigör tid till det som är viktigt för dig. Du kan enkelt få hjälp med allt från att boka bord, resor och teaterbiljetter till att snabbt hitta en hantverkare.

Tryggare resa och vardag

När du betalar resan med SEB Selected ingår en reseförsäkring med ett unikt avbeställningsskydd. Med kortet får du också ett id- och integritetsskydd genom StopService samt tillgång till vip-lounger på flygplatser världen över.

Poängen tickar in

För dig som reser mycket är SEB Selected en perfekt följeslagare. Varje gång du betalar med kortet får du SAS EuroBonus Extrapoäng som du sedan kan använda till flygresor, uppgradering av biljetter, hotellvistelser med mera.

Customer service