Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Ny kortdesign – inspirerad av den nordiska naturen

Vi har uppdaterat designen på alla våra bank- och betalkort. Designen på den nya kortserien är en hyllning till den nordiska naturen och de storslagna miljöer som omger oss.

Varje kort har ett eget motiv hämtat från ett utvalt område. Platserna som vi återger sträcker sig från norr till söder, från stilla hav till dramatiska bergstoppar. Här finns otrampade skogar, djupa dalgångar, vidsträckta sandstränder och kristallklara sjöar.

För att minska miljöavtrycket är de nya korten tillverkade av 84 procent biologiskt nedbrytbar plast som görs av majsstärkelse. De vanligaste korten har också fått en utskärning som gör det enklare för personer med synnedsättning att skilja mellan sina kort och placera det åt rätt håll.

När får jag mitt nya kort?

Av hållbarhetsskäl rullas de nya korten ut successivt i takt med att de tidigare upplagorna tar slut. Beroende på vilket kort du har och hur lång tid det är kvar tills kortet går ut kan det dröja innan du får den nya designen. Ditt befintliga kort fungerar precis som vanligt fram till dess utgångsdatum. När ditt kort går ut får du automatiskt ett nytt skickat hem till dig.

Alla våra kort

Kort för privatpersoner

Oavsett om du vill att dina köp ska dras direkt från kontot eller samlas på en faktura, har vi ett kort för dig. Läs om de olika alternativen och se vilket som passar bäst för just dina behov.

Kort för företag

Med ett företagskort blir det enklare att hålla isär företagets och dina privata utgifter. Du får bättre kontroll och överblick över utlägg samt minskar administration och underlättar bokföring.