Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Sparande börjar alltid nånstans

– och kan sluta i oanade möjligheter

Väx med ditt sparande hos oss

Kanske börjar det med några hundralappar när lönen kommer, ett hejdat impulsköp eller en placering av skatteåterbäringen. Oavsett hur ditt sparande börjar kan det med tid och omtanke växa till något stort. Kanske slutar det med att du kan köpa sommarhuset du drömt om, gå tidigare i pension eller att du bara kan njuta av livet lite extra då och då.

Vi har fått pengar att växa i mer än 160 år

Allt sparande börjar någonstans. För oss började det med en vilja att hjälpa människor att förverkliga sina idéer och drömmar – något vi står fast vid än idag. I mer än 160 år har vi fått människor att växa med sitt sparande. Med vår helhetssyn på din ekonomi och vår breda expertis hjälper vi dig att skapa ett sparande som gör att du kan leva det liv du vill – både idag och imorgon. Ett sparande som gör skillnad både för dig och för vår gemensamma framtid. Och vårt perspektiv är långsiktigt. De råd vi lämnar ser vi över i både med- och motgång.

Ditt sparande kan börja här

Att komma igång med ett sparande behöver varken vara svårt eller tidskrävande. Med våra smarta lösningar hjälper vi dig att hitta ett sparande som passar utifrån dina förutsättningar.

Är du inte kund hos oss?

Nu kan du som har mobilt BankID snabbt och smidigt komma igång med våra tjänster.

Bli kund

Customer service