Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Vårt erbjudande till dig

Bild på en man som står ute i vassen vid en sjö och tittar på sin klocka.

Hos oss kan du både få individuell rådgivning men också ta del av vårt breda handla-själv erbjudande med våra fond- och aktierekommendationer och marknadsanalyser.

Rådgivning där det passar dig – hela livet

Vi ger dig rådgivning där det passar dig – på bankkontor eller över telefon. Med vår helhetssyn på din ekonomi gör vi det möjligt för dig att förverkliga dina mål och drömmar. Och vårt perspektiv är långsiktigt. De råd vi lämnar ser vi över både i med- och motgång.

Personlig service 24/7

På telefonbanken hjälper vi dig med allt från vardagsärenden till rådgivning – dygnet runt, alla dagar.

Appen för alla dina vardagliga bankärenden

Med smarta funktioner som utgiftsdiagrammet kan du enkelt hålla koll på dina utgifter. Du får också notiser vid ovanliga dragningar, vilket gör att du alltid kan känna dig säker.

Lösningar för dina behov

Sparkonto, fondkonto, investeringssparkonto eller kapitalförsäkring? Oavsett om du vill spara till en buffert för oväntade utgifter, till pensionen eller till dina barn erbjuder vi lämpliga lösningar.

Ett brett och kvalitetssäkrat fondutbud

I vårt fondutbud hittar du fonder inom olika marknader och med olika risknivåer, förvaltade både av SEB och av andra aktörer. Vårt externa utbud granskas löpande av vår egen analysenhet för att säkerställa att de produkter vi erbjuder håller högsta kvalitet. I vår kurslista kan du följa fondernas utveckling samt ta del av exempelvis faktablad och förvaltarkommentarer.

Spara hållbart

Allt fler väljer att spara på ett sätt som bidrar till en bättre värld. Våra hållbarhetsfonder påverkar aktivt hållbarhetsarbetet i de bolag de investerar i. Och tack vare att många sparar i våra fonder får vi tillsammans ett stort inflytande och får ännu större möjligheter att påverka bolagens hållbarhetsarbete. Därför gör ditt hållbara sparande ett avtryck i framtiden.

Fondportföljer för dina behov

Inspireras av våra experters förslag på hur du bygger en diversifierad fondportfölj. Våra portföljförslag finns i tre olika risknivåer och riktar sig till dig som vill sätta ihop ditt eget sparande och som regelbundet följer utvecklingen på dina fonder.

Topprankad analys

Varje månad lägger våra analysteam ner över 20 000 timmar på att analysera de finansiella marknaderna, politiska risker och globala trender. Med de senaste analyserna av aktier, räntor och alternativa investeringar håller du enkelt koll på marknaderna. Du får också prognoser för Sverige, Europa, USA, Kina och tillväxtländerna.

Våra placeringstips ger dig rätt verktyg

Med våra köp- och säljrekommendationer för aktier, fonder och alternativa placeringar blir det enklare att ta investeringsbeslut.

Nyhetsbrev för dig som privatperson och företagare

Med våra löpande nyhetsbrev hjälper vi dig att hålla koll på din ekonomi och dina placeringar. Våra nyhetsbrev är anpassade för dig oavsett om du är privatperson, företagare eller har ett stort intresse för placeringar.

Rådgivning kring din pension och dina försäkringar

Vi ser till att du är rustad för alla livshändelser och beredd när det oväntade inträffar. Med trygghetsplaneraren får du koll på din pension och dina försäkringar så att du ska kunna leva som du vill – hela livet.

Ett brett utbud för dig med stort placeringsintresse

För dig som är en aktiv investerare och vill handla själv erbjuder vi ett stort utbud av olika placeringsalternativ exempelvis aktier, fonder och andra börshandlade produkter, som till exempel ETF:er (Exchange Traded Funds).

Mäklarbord

Har du ett stort aktieintresse och köper och säljer ofta? Med vår specialanpassade tjänst Mäklarbordet får du både personlig service och hög tillgänglighet hos våra erfarna aktiemäklare.

Börja pensionsspara

Grunden till en bra pension är ett långt arbetsliv, en tjänstepension och ett eget sparande. En bra målsättning är därför att spara runt 5 procent av bruttolönen i ett eget pensionssparande varje månad under hela arbetslivet.

Läs mer om hur du kan pensionsspara

Customer service