Vårt erbjudande till dig

Hos oss kan du få individuell rådgivning om ditt sparande. Du kan också ta del av marknadsanalyser samt generella fond- och aktierekommendationer i våra digitala kanaler.

Rådgivning där det passar dig

Hos oss kan du få rådgivning över telefon, på internetbanken eller på våra bankkontor. Genom en helhetssyn på din ekonomi vill vi göra det möjligt för dig att förverkliga dina mål och drömmar.
Få rådgivning på internetbanken
Boka ett rådgivningsmöte

Personlig service dygnet runt

Kontakta oss via telefon för att få rådgivning eller hjälp med dina vardagsärenden. Vi hjälper dig på över 20 olika språk och du når oss dygnet runt, alla dagar.
Privat: 0771-365 365
Företag: 0771-62 53 53

App för din vardagsekonomi

Med vår app kan du följa utvecklingen på ditt sparande dygnet runt. Smarta funktioner som utgiftsdiagrammet gör att du enkelt kan hålla koll på dina utgifter. Du får även notiser vid ovanliga händelser på ditt konto.

Sparlösningar för dina behov

Sparkonto, fondkonto, investeringssparkonto eller kapitalförsäkring? Vi erbjuder lösningar som passar oavsett om du vill spara till en buffert, till pensionen eller till dina barn. Genom vår sparaguide får du hjälp att hitta rätt typ av sparande utifrån dina behov.
Använd sparguiden

Ett brett och kvalitetssäkrat fondutbud

I vårt utbud hittar du fonder inom olika marknader och med olika risknivåer, förvaltade både av oss och av andra aktörer. Du hittar även fonder med fokus på hållbarhet. Fonder från andra aktörer granskas löpande av vår egen analysenhet för att säkerställa att de möter våra kvalitetskrav. I vår fondlista kan du följa utvecklingen samt ta del av bland annat faktablad och förvaltarkommentarer. Du ser också våra fondrekommendationer direkt i listan.
Till fondlistan
Läs mer om hållbara investeringar

Fondportföljer med olika risknivå

Inspireras av våra experters förslag på hur du bygger en fondportfölj med bra riskspridning. Våra portföljförslag finns i tre olika risknivåer och riktar sig till dig som vill sätta ihop och följa upp ditt eget sparande.
Se våra portföljförslag

Topprankad analys

Varje månad lägger våra analysteam ner över 20 000 timmar på att analysera de finansiella marknaderna, politiska risker och globala trender. Med de senaste analyserna av aktier, räntor och alternativa investeringar håller du koll på marknaderna.
Ta del av våra analyser

Köp- och säljrekommendationer

Med hjälp av våra köp- och säljrekommendationer för aktier, fonder och alternativa placeringar får du stöd i dina investeringsbeslut.
Se månadens rekommendationer på internetbanken

Nyhetsbrev för privatpersoner och företag

Anmäl dig till våra nyhetsbrev för att få löpande tips och nyheter. Innehållet anpassas för dig som privatperson eller företagare. Vi har också ett nyhetsbrev för dig med stort intresse för placeringar.
Våra nyhetsbrev

Rådgivning om pension och försäkringar

Med hjälp av våra rådgivare får du koll på din pension och dina försäkringar. Ring oss på 077 11 11 800 så hjälper vi dig.

Stort utbud för dig med stort intresse

För dig som är en aktiv investerare och vill handla själv erbjuder vi ett stort utbud av bland annat aktier, fonder och börshandlade produkter – exempelvis ETF:er.
Marknadsöverblick och placeringsalternativ

Personlig service via Mäklarbordet

Har du ett stort aktieintresse och gör många affärer? Med vår specialanpassade tjänst Mäklarbordet får du både personlig service och hög tillgänglighet hos våra erfarna aktiemäklare.
Tjänster för aktiehandel