Ekonomisk rådgivning för privatpersoner

Det finns alltid något i privatekonomin som går att förbättra. Vi erbjuder ekonomisk rådgivning för dig som privatperson så att du får bättre överblick över din ekonomi. Tillsammans lägger vi upp en plan så att du kan leva bra nu – och sen.

Vilken rådgivning passar dig?

Privatrådgivning

Livet förändras och behoven ser olika ut i livets olika faser. Men grunden i en bra privatekonomi är alltid en lättskött vardagsekonomi, ett sparande på kort och lång sikt, bra lånemöjligheter och nödvändiga försäkringar. Vi hjälper dig gärna.
Boka privatrådgivning

Kapitalrådgivning

Vår kapitalrådgivning är en rådgivningstjänst för dig som har mellan två och fem miljoner kronor som du vill ha hjälp att förvalta. Du får tillgång till en engagerad kapitalrådgivare som är expert på placeringar.
Läs mer och boka kapitalrådgivning

Private Banking

Vår tjänst för dig som har fem miljoner eller mer att förvalta. Du får ett eget team med en private banker och en client assistant.
Läs mer om Private Banking

Active Trading

Active Trading vänder dig till dig som har ett stort aktieintresse och som samtidigt efterfrågar professionell analys och löpande dialog med en erfaren aktiemäklare.
Active Trading

Finansiell rådgivning – Non Resident

Vi hjälper dig som bor utomlands med finansiell rådgivning. Vi har en bred kunskap och många års erfarenhet inom området och kan erbjuda helhetslösningar utifrån ett utlandsperspektiv. 
Non Resident