Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Rådgivning som passar dig

En ekonomi i balans skapar utrymme för mål och drömmar. Med våra olika rådgivningsformer kan vi hjälpa dig längs vägen. Hur vill du ha dina råd?

Digital rådgivning

Vårt digitala rådgivningsverktyg ger dig ekonomisk rådgivning där och när det passar dig. Du får en tydlig bild av hur din ekonomi mår och råd om hur du kan hitta rätt balans mellan exempelvis sparande och amortering.

Testa digital rådgivning

Vår sparguide

Med vår sparguide kan du fördjupa dig i sparandets olika steg och upptäcka hur mycket man ska spara, beroende på inkomst. Du får guidning till att hitta ett sparande som du är trygg med.

Testa sparguiden

Rådgivning på telefon

Ta ett grepp om hela din ekonomi från hemmakontoret, sommarstället eller semesterorten. Fyll i formuläret så ringer vi upp och hittar en tid som passar dig.

Rådgivning på telefon

Rådgivning på kontor

Föredrar du att sitta ner tillsammans med en rådgivare? Då kan du boka rådgivning på något av våra kontor. Fyll i formuläret så ringer vi upp och hittar ett kontor och en tid som passar dig.

Rådgivning på kontor

Private Banking

Har du behov av ett eget team som alltid finns till hands för att hitta rätt lösningar? Som Private Banking-kund får du tillgång till våra experter inom bland annat familjejuridik, finansiering, investeringar och pension och försäkring.

Kontakta Private Banking

Vår chefsekonom pratar sparande

Har du full koll på det där med sparande? Vår chefsekonom Jens Magnusson ger sina bästa spartips.

Tips och råd

Customer service