SEB Selected

Redo att agera

Både affärslivet och livet i stort bjuder ibland på oväntade händelser och vändningar. SEB Selected är vårt mest avancerade kort och med det i din hand är du alltid redo att agera. Du kan betala med kortet oavsett var i världen du befinner dig. Ingen köpgräns finns och du får upp till 45 dagars räntefri kredit.
Läs mer om SEB Selected

Frihet att välja

Ägna dig åt det som känns meningsfullt. Conciergeservicen frigör tid för dina projekt och idéer. Dessutom är upplevelser för dig och dina närstående alltid inom räckhåll. Dygnet runt kan du få hjälp med det som du inte själv hinner prioritera. Till exempel att boka resor, bord och konsertbiljetter eller att snabbt hitta barnvakt.
Till SEB Concierge

Rofyllda resor

SEB Selected gör dina resor tryggare och bekvämare. Vår reseförsäkring ger dig skydd mot förseningar och du kan avboka din resa mot en självrisk på 25 procent, oavsett anledning. Vid akut sjukdom eller olycksfall ersätts hela beloppet. Dessutom får du Priority Pass till vip-loungerna på flygplatser världen över.

För dig med kortet

På Mitt SEB Selected kan du enkelt få en överblick över ditt kort. Logga in med mobilt BankID eller sms-kod.
Logga in på Mitt SEB Selected
Läs mer om SEB Selected

Ändringar i våra kortvillkor
Information om nya villkor

Kontakta oss på SEB Selected

Vill du använda conciergeservicen, spärra ditt kort eller fråga om dina fakturor?

Kundservice hjälper dig med alla typer av ärenden som är kopplade till ditt SEB Selected.

Du når oss dygnet runt på telefon: +46-8 14 71 10.

En tryggare vardag

Ibland är oturen framme. Och den slår alltid till när man som minst har tid för den. Då är det skönt att veta att det i SEB Selected ingår en allriskförsäkring och en extra garanti för hemelektronik och hushållsmaskiner. Vid ID-stöld får du juridisk assistans.

Poängen tickar in

Varje hundra kronor du handlar för med ditt SEB Selectedkort ger 15 SAS EuroBonus Extrapoäng. Med SAS EuroBonus-appen kan du hålla koll på poängsaldot. Dina intjänade poäng kan du sedan använda till flygresor, uppgradering av biljetter, hotellvistelser, med mera. 

Så får du SEB Selected

SEB Selected erbjuds till våra Private Banking-kunder. Om du redan är Private Banking-kund och vill beställa SEB Selected kontaktar du din Service Coordinator. Om du vill bli Private Banking-kund börjar du med att fylla i kontaktformuläret.
Bli kontaktad av Private Banking