SEB Selected – för dig med Private Banking

Som Private Banking-kund har du omedelbar tillgång till all vår expertis, avancerade tjänster och den bästa tänkbara servicen. SEB Selected är vårt mest exklusiva kort – som gör att du får mer tid till det som är viktigt för dig.

Vi är redo att hjälpa dig dygnet runt. Med de förmåner, försäkringar och tjänster som ingår får du en smidigare och tryggare vardag, både hemma och på resande fot.

För dig med kortet

 

Frihet att välja

Ägna dig åt det som känns meningsfullt. Conciergeservicen har öppet dygnet runt och frigör tid till det som är viktigt för dig. Du kan enkelt få hjälp med allt från att boka bord, resor och teaterbiljetter till att snabbt hitta en hantverkare.

Tryggare resor och vardag

Med SEB Selected får du en omfattande reseförsäkring och tillgång till vip-lounger världen över som gör resan tryggare och bekvämare. Dessutom ingår juridisk assistans vid ID-stöld, StopService för dina värdehandlingar och en allriskförsäkring för hemelektronik.

Poängen tickar in

För dig som gillar att resa är SEB Selected en perfekt följeslagare. Varje gång du betalar med kortet får du SAS EuroBonus Extrapoäng som du sedan kan använda till flygresor, uppgradering av biljetter, hotellvistelser med mera.

Kontakta oss

Du som är Private Banking-kund kan vända dig till din serivce coordinator för mer information. Om du redan har kortet är du välkommen att kontakta vår kundservice för alla ärenden. Du når oss dygnet runt på 08-14 71 10.