Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

SEB Greenhouse – utveckla företaget med hjälp av våra partners

För att få företag att utvecklas behövs inte bara en hög ambitionsnivå, utan också ett ekosystem av stöd och tjänster som möjliggör dina planer. Som väletablerad företagsbank kan vi erbjuda dig ett stort utbud av tjänster och rådgivning kring hela företagets ekonomi. Genom SEB Greenhouse får du tillgång till experthjälp på ännu fler områden kring din verksamhet.

Som kund hos oss får du förmånliga erbjudanden från våra samarbetspartner. Vi tar inte emot någon ersättning när du väljer att ta del av deras tjänster.

Skapa tillväxt i företaget

SEB Growth – för snabbväxande företag

För dig som driver ett bolag i scaleup-fasen inom tech, SaaS och liknande branscher erbjuder vi en lösning för hela din ekonomi. Du får ett eget team som ser till att samla rätt kompetenser för olika situationer, både när det gäller företaget och din ekonomi som ägare. Passar dig som har en omsättning över 5 miljoner kronor.