Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Gateway

Introduktionsvecka när du vill expandera till USA

Är USA din nästa marknad? Gateway erbjuder en introduktionsvecka – en så kallad action week – där du får möjlighet att träffa relevanta partner med kännedom om den amerikanska marknaden.

Vad kan Gateway erbjuda?

Genom Gateways introduktionsvecka kan du fördjupa dina kunskaper om vad som krävs för att etablera en verksamhet i USA. Du får tillgång till nätverk, lokal erfarenhet och relevant kompetens, samt möjlighet att träffa andra svenska bolag som redan har gjort resan över Atlanten. I fokus är bland annat:

  • Interkulturell coaching – öka dina chanser till framgång med fördjupad förståelse för hur du kan tänka och agera på världens största marknad.
  • Kommunikation och marknadsföring – hitta rätt strategier för att nå ut och få fäste på den amerikanska marknaden.
  • Affärsmodeller och försäljning – skapa strukturer som går att skala upp och som partner och investerare kan relatera till.
  • Immigration law, legal services och risk insurance – bekanta dig med hur du kan göra för att minimera risk, inkorporera bolag, säkra tillgångar och ordna med investerarvisa för arbetstillstånd.
  • Pitchträning och nätverkande – förbered dig för att möta rätt människor, som en vital del av din etablering. Du kommer även att få chans att boka enskilda möten med relevanta personer.

Under veckan har du dessutom möjlighet att använda Gateways lokaler i New York som kontor – location office.

Vem passar tjänsten för?

Gateways introduktionsvecka riktar sig till svenska tillväxtbolag, oavsett bransch, med en bevisad affärsmodell. Ditt företag bör omsätta minst 10 miljoner kronor och ha en ambition att växa.

Det här är Gateway

Gateway, som är en del av Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York, driver en innovations- och tillväxtplattform. Syftet är att hjälpa svenska bolag komma in på den amerikanska marknaden och att främja samarbete mellan dem och amerikanska investerare, entreprenörer och företag.

Läs mer och ansök till introduktionsveckan

Planerar ditt företag att ta steget över att Atlanten? Missa inte chansen att delta i Gateways introduktionsvecka.
Läs mer och ansök

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur Gateway kan hjälpa ditt företag är du välkommen att prata med din rådgivare eller ringa oss vardagar 8–18.

Customer service