Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Event – utöka ditt nätverk

Genom våra event får du expertråd inom olika områden, möjligheten att byta erfarenheter med andra entreprenörer och inspiration för att bygga vidare på ditt företag. Håll dig uppdaterad om våra kommande event och hitta frågorna som är relevanta för dig.

Kommande event

Så kommer du igång med ett strategiskt hållbarhetsarbete

Ökad efterfrågan från kunder. Regleringar. Konkurrens om talanger. Teknologiska framsteg – Det är några av de krafter som driver hållbarhetsutvecklingen.

Vikten av hållbarhet har inte undgått någon och ett trovärdigt hållbarhetsarbete har blivit avgörande för ett företags konkurrenskraft. Många bolag är nu på jakt efter vinnande hållbarhetsstrategier, men för att hitta dit krävs ett gediget arbete.

Under sändningen kommer hållbarhetsexperter från SEB och Grant Thornton att djupa i dessa krafter och koppla an till de strategiska fördelar och möjligheter som bolagen kan upptäcka genom ett strukturerat hållbarhetsarbete. Vi kommer att gå igenom hur man kommer igång med sitt hållbarhetsarbete och ge konkreta tips.

Dag: 22 april
Tid: Livesändningen börjar kl. 08.15 – 09.00
Till anmälan

Anmäl dig och få inbjudningar till våra kommande event
Anmäl dig

Klubben – ett forum för kvinnligt företagande

Entreprenörskap och fler företag som växer skapar ett bättre samhälle. Genom Klubben får kvinnliga företagare möjlighet att utbyta erfarenheter och inspireras av varandra.
Läs mer om Klubben

Bli kund hos oss

Bli företagskund hos oss och ta del av allt Greenhouse har att erbjuda.
Bli kund

Kontakta oss

För mer information om hur vi kan hjälpa dig, kontakta våra rådgivare vardagar 8–18.

Customer service