Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Event och nätverksträffar

– utöka ditt professionella kontaktnät

Genom nätverksträffar får du expertråd inom olika områden, möjlighet att byta erfarenheter med andra entreprenörer och inspiration för att bygga vidare på ditt företag. Här har du chansen att utveckla ditt professionella nätverk. Håll dig uppdaterad om kommande nätverksträffar och hitta forum som är relevanta för dig.

Utöka ditt professionella nätverk

Ett professionellt nätverk bygger du upp under hela ditt yrkesliv i takt med att du träffar personer i jobbrelaterade sammanhang. Nätverket kan bestå av allt från kollegor och affärspartners till leverantörer och kunder.

Vi tror att nya kontakter gör det roligare och lättare att driva företag. Därför håller vi i nätverksevent så att du kan vidga ditt affärsnätverk och knyta kontakter på både ett professionellt och personligt plan.

Med ett brett kontaktnät ger du både dig själv och ditt företag förutsättningar att utvecklas. Ett effektivt sätt att bredda ditt affärsnätverk är att gå på nätverksevent. Våra nätverksevent är forum för kunskapsdelning och diskussioner mellan likasinnade i näringslivet. Det ger dig dels en chans att marknadsföra din verksamhet, dels en möjlighet att se vad andra kan erbjuda dig.

Såhär fungerar det

Under nätverksträffar får du möjlighet att stifta bekantskap med allt från nya potentiella kunder till leverantörer och affärspartners. Du får även chans att utbyta idéer och få inspiration från andra i näringslivet.

Vår ambition är att skapa sammanhang där såväl etablerade som nya entreprenörer kan mötas och växa tillsammans. För att nå dit har vi en stor variation i agenda och format för våra nätverksevent. Beroende på vad du är intresserad av kan du hitta allt från Klubben, vårt affärsnätverk för kvinnor till Innovation Forum som är en plattform för entreprenörer att pitcha sina idéer till investerare.

Innovation Forum

Vi bjuder in aktuella talare från banken och andra delar av näringslivet, håller paneldiskussioner och erbjuder ett avslappnat forum för samtal entreprenörer emellan. Med andra ord tror vi att det finns något för alla, oavsett vem du är och vad du arbetar med.

I Entreprenörstrappan kan du läsa mer om de olika eventen som vi anordnar specifikt för entreprenörer. Beroende på var du och ditt företag är i tillväxtfasen finns det flera olika typer av evenemang och nätverksträffar som kan vara intressanta att delta i. Bli företagskund och ta del av våra kommande event.

Våra samarbeten för att stötta entreprenörskap

Att bygga ett nätverk

Du kan bygga ditt nätverk på flera olika sätt, men det finns några sätt som är vanligare än andra. Här samlar vi våra bästa tips för hur du bygger ett nätverk.

 1. Nätverksträffar
  Nätverksträffar ger dig goda förutsättningar att knyta kontakter med andra personer som har samma ambitioner som du. Byt erfarenheter och idéer med andra samtidigt som du marknadsför dig själv och ditt företag.
 2. Mässor
  Mässor är bra forum för att visa andra vad du kan erbjuda samtidigt som du får ta del av vad andra kan erbjuda dig. Ett sätt att snabbt komma i kontakt med intressanta personer som kan hjälpa dig vidare i företagets tillväxtfas.
 3. Sociala medier
  På sociala medier som Linkedin får du möjlighet att knyta nya band med personer som du aldrig träffat förut eller som du tidigare träffat och vill följa upp mötet med. Du kan dela dina budskap på ett effektivt sätt och få en lika bred som snabb exponering av din verksamhet.
 4. Kollegor
  Dina kollegor utgör en viktig del av ditt affärsnätverk. De vet vad du går för, kan ställa upp som referenser och förmedla kontakter med personer som kan vara viktiga för dig och ditt företagande. Genom att ha en bra relation med dina kollegor vidgar du ditt nätverk på ett enkelt och effektivt sätt.
 5. Vänner och bekanta
  Glöm inte att ditt privata nätverk även kan fylla en viktig funktion i professionella sammanhang – prata med nära och kära om din verksamhet.

Genomförda digitala event

SEB Scale Up Intensive - Skala upp företaget och dig själv som ledare! (2023-02-21)

 Hur optimerar och framtidssäkrar vi ägarskiftet? (2022-10-18)

Läs mer om att bli företagskund

Kontakta oss

För mer information om hur vi kan hjälpa dig, kontakta våra rådgivare vardagar 8–18.