Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Rekommenderade webbläsare

 

The Next Awards

Tävlingen The Next Awards är en hyllning till hållbart entreprenörskap och de som driver det framåt. Priset delas ut årligen i tre kategorier som på olika sätt bidrar till en bättre värld.

Nu lanserar vi The Next Awards – ett pris som hyllar hållbart entreprenörskap och de som driver det framåt. Har du en idé som gör världen bättre? Var med och tävla om chansen att bli The Next. 

Med The Next Awards vill vi hylla de vi tror på. De som kan skapa en bestående förändring och bidra till en bättre värld. Priset delas ut årligen och rymmer tre olika kategorier som på olika sätt främjar hållbart entreprenörskap.

Förutom att vara en hyllning är The Next Awards också ett sätt att stötta dig och din idé. Därför vill vi med priset ge verktyg som gör att du kan utvecklas och fortsätta framåt. För vi tror inte att det bästa är vad vi sett hittills, vi tror att det finns framför oss.

Tävlingskategorier

Finalceremonin 2021

Ta del av den stjärnspäckade prisceremonin som livesändes från Konserthuset i Stockholm. Här hyllas hållbart
entreprenörskap när de tre vinnarna i varje kategori koras. Vi bjuds också på underhållning av Ana Diaz i ett nyskapande musikmöte tillsammans med Kungliga Filharmonikerna.

The Next Awards seminarium

I samband med finalen av The Next Awards hölls ett seminarium på tema hållbart entreprenörskap. Här kan du
ta del av spännande paneldiskussioner och presentationer kring frågor som hållbarhet, transformation, idéutveckling
och tillväxt

Det här vinner du

New Ideas-priset

Som vinnare av New Ideas-kategorin får du en plats i tillväxtprogrammet Greenhouse med skräddarsydd expertrådgivning anpassad efter ditt företag. Vi ger dig konkreta verktyg och metoder som lyfter dig i områden som kapitalanskaffning och hållbarhet. Du garanteras också en plats i SEB Innovation Forum där du får möjlighet att pitcha din idé för entreprenörer som vill investera i nya projekt. Under ett års tid får du även tillgång till en mentor som stöttar dig och ditt företag.​

Transformation-priset

Vinnaren av Transformations-kategorin får ta plats i vårt utvecklande Sustainability Business Program. Utbildningsprogrammet är unikt utformat och ger dig experthjälp med syfte att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete. Du får också en hållbarhetskopplad genomlysning av företagets pensionsplaner samt rådgivning till de anställda kring deras pensionssparande med fokus på hållbarhet.​

Community-priset

Som vinnare av Community-kategorin får du ta emot en prissumma på 250 000 kr. Målet är att du ska kunna utveckla din verksamhet eller organisation ännu mer och fortsätta att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi ger dig också rådgivning kring social finansiering som kan hjälpa dig på vägen framåt.​

Stolt supporter av → the next

I SEB är vi övertygade om att entreprenöriellt tänkande är nyckeln till en hållbar värld. Oavsett om det handlar om jämställda träningstider eller klimatsmarta innovationer. Vi är fast beslutna att stödja initiativ som driver både entreprenörskap och hållbarhet. Därför vill vi stötta dem som skapar nästa stora idé i en inkluderande värld, som håller för framtida generationer.

Customer service