Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Helhetserbjudande för snabbväxande företag – SEB Growth

  • Ett eget team av experter på företag med hög tillväxt
  • Tillgång till vårt breda nätverk av specialister och samarbetspartners
  • En helhetslösning både för företaget och dig som ägare

För dig som tar tekniska innovationer framåt behövs en banklösning som växer med ditt bolag. Vårt erbjudande riktar sig till dig som driver ett bolag i scaleup-fasen med hög innovationsgrad, fokus på hållbarhet och målet om kapitalanskaffning eller börsnotering inom ett par år. Du får ett eget team som anpassar tjänsterna efter dina behov i stunden, oavsett om expertisen som krävs finns innanför våra väggar eller i vårt globala nätverk.

Passar dig som har en omsättning över 5 miljoner kronor.

Ett urval av vad vi kan hjälpa dig med


Kapitalanskaffning

I takt med att tillväxten ökar kan även behovet av investeringar och nytt kapital växa. Våra experter ser till att du hittar rätt finansiering, oavsett om lösningen stavas lån, riskkapital, private equity eller börsnotering. Vi matchar din verksamhet med tänkbara investerare som fokuserar på bolag inom tech, SaaS och liknande områden.


Internationell expansion

När det är dags för handel och investeringar i andra länder kan våra experter hjälpa dig med allt från valutahandel till trade finance-lösningar och att navigera de utmaningar som uppstår vid en utlandsexpansion.

Tjänstepensionslösningar

Bli en mer attraktiv arbetsgivare och behåll viktig kompetens genom att erbjuda dina medarbetare tjänstepension. Våra försäkringsspecialister tar fram en paketlösning både för dina anställda och dig som ägare.


Private Banking för entreprenörer

Bakom varje framgångsrikt företag finns drivande entreprenörer. Därför är privatekonomin en central del av vårt erbjudande. Våra rådgivare hjälper dig med allt från bolån till komplexa frågor om avtalsjuridik, optionsprogram och förmögenhetsförvaltning.

Läs mer om Private Banking för entreprenörer


Scale Up Intensive

Ett unikt program som ger dig rätt strategiska verktyg att nå tillväxtmålen mest effektivt. Scale Up Intensive handlar ytterst om hur du som ledare kan övervinna de utmaningar och hinder som alla scale up-bolag ställs inför.

Läs mer om Scale Up Intensive


Sustainability Business Program

Tillsammans med Grant Thornton har vi skapat ett utbildningsprogram där du får möjlighet att utveckla en hållbarhetsstrategi. Vi hjälper dig att identifiera de viktigaste hållbarhetsfrågorna i din verksamhet och att sätta konkreta mål.

Läs mer om Sustainability Business Program

 
Event och program

Greenhouse är en del av vår satsning på tillväxtföretag där vi samlar olika event, program och partnerskap. Här får du hjälp att ta företaget vidare på tillväxtresan och chansen att ta del av kunskap från andra i samma situation.

Läs mer om Greenhouse

Virtuella kort för köp på nätet

SEB Corporate ePay är ett virtuellt betalkort som förenklar företagets återkommande betalningar för prenumerationstjänster och andra köp på nätet. Allt samlas på en gemensam månadsfaktura och du ansöker enkelt om fler virtuella kort.

Läs mer om SEB Corporate ePay

Starta en dialog med våra experter

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.