Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Billeasing för företag

Leasing är ett bra alternativ när ditt företag behöver utrustning som annars skulle kräva en stor egen investering.

Leasing innebär att du betalar för nyttjandet av ett objekt, inte för själva ägandet. Med leasing kan du anpassa finansieringen till objektet och hur det används i din verksamhet. Leasing är ett bra alternativ när ditt företag behöver utrustning som annars skulle kräva en stor egen investering. Du betalar istället en månadskostnad under en avtalad period.

  • Finansieringen anpassas till objektets värde och din verksamhet.
  • Du låser inte upp rörelsekapital som kan användas smartare.
  • Momsen på leasinghyran är helt eller delvis avdragsgill.

Behöver ditt företag till exempel investera för tillväxt eller en mer hållbar verksamhet? Vi är helt leverantörs­oberoende och sköter allt det praktiska oavsett om det gäller en tjänstebil eller mer komplexa lösningar som kräver erfaren rådgivning.

Leasing liknar ett hyresavtal, där SEB äger objektet och du betalar för nyttjandet. Leasingavgiften betalas månadsvis och bestäms utifrån objektets pris, hur lång leasingperiod du väljer, den särskilda leasingavgiften (kontantinsatsen), den aktuella räntan och det överenskomna restvärdet.

Restvärdet är skulden som finns kvar på kontraktet vid leasingperiodens slut och bör spegla objektets förväntade marknadsvärde.

Grön billeasing

Du kan skaffa personbil eller lätt lastbil med vår gröna billeasing. För att kunna göra det krävs det att fordonet drivs helt på el. Då uppfylls kravet för att finansiera leasingen eller avbetalningen med vår gröna obligation, som investerar i insatser med målet att skapa en mer hållbar framtid. 

Grön billeasing är specialutvecklad för företag och organisationer som vill leasa elbilar. Det kan handla om en enskild bil eller en hel bilflotta och såväl personbilar som lätta lastbilar.

Leasingkalkylator

Med vår leasingkalkylator kan du räkna ut vad det skulle kosta att leasa en ny personbil eller lätt lastbil. Skriv in dina uppgifter och få en överblick över hur dina villkor kan anpassas utifrån bland annat pris och löptid. Testa kalkylatorn direkt i Business Arena.

Kontakta oss

Ring oss så hjälper vi dig.

Måndag, tisdag och torsdag: 9–16
Onsdag: 10–16
Fredag: 9–16

Inte kund hos oss än?

Är du inte företagskund hos oss idag och vill veta mer om våra erbjudanden som kan förenkla din vardag?

Läs mer om företagserbjudandet