Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Studenterbjudande

De viktigaste banktjänsterna för 0 kr så länge du studerar. Gäller för dig som får studiemedel från CSN och låter pengarna gå in på ett konto i SEB.

Vi hjälper dig att ta smarta ekonomiska beslut och få en trygg vardag som student. Dessutom får du tillgång till spännande nätverk som hjälper dig att förverkliga dina mål och drömmar. Allt för att du ska ligga steget före. Välkommen!

Allt det här får du med vårt studentpaket

Hem- och drulleförsäkring

Försäkra din hyresrätt för 79 kr/mån eller bostadsrätt för 129 kr/mån genom Trygg-Hansa. Drulleförsäkring ingår och priset gäller så länge du pluggar.

Läs mer om försäkringar från Trygg-Hansa

Swish, bankkort och mobila betalningar

Betala på det sätt som passar dig. Bankkortet SEB Debit ingår och det kan du koppla till Apple Pay, Samsung Pay och en rad andra kontaktlösa betallösningar.

Paketlösning för din privatekonomi

Digitala tjänster

 

Reseförsäkring och avbeställningsskydd

Om du betalar minst 50 procent av resan med ditt bankkort ingår rese­försäkring och avbeställnings­­skydd. Tryggt om du blir sjuk eller om resan skulle bli försenad.

Reseförsäkring

För dig som är både ung och vuxen

Det är mycket på en gång i början av vuxenlivet och karriären. Det kan handla om allt från att påbörja studier eller hitta jobb till att få tag på en bostad och kanske flytta ihop. En av de största utmaningarna är ofta att hitta ett boende att hyra eller att få råd att köpa något eget. Vi vill hjälpa dig på vägen mot ett bra boende och en trygg ekonomi.

Ung man i tunnelbanegång.

Bolån med hjälp av förälder

Att ta sig in på bostadsmarknaden är inte helt enkelt. För att kunna köpa en bostad behövs pengar till kontantinsatsen, men också en stabil och tillräckligt hög inkomst. Om du letar efter din första bostad och inte kan få bolån på egen hand, erbjuder vi möjligheten att ansöka tillsammans med en förälder.

Lär dig mer om aktier

Nyfiken på börsen men vill lära dig mer innan du sätter igång? I vår aktieskola går vi igenom allt från vad en aktie är och hur aktiekursen fungerar till hur du handlar och deklarerar dina aktier. Dessutom får du verktygen för att själv kunna ta smartare investeringsbeslut.

Företagstjänster utan kostnad när du studerar

Som student kan du få vår paketlösning för enskild firma eller aktiebolag utan kostnad under hela studietiden. Vi bjuder på startavgiften och månadskostnaden. Ordinarie pris är 2 500 kronor i startavgift och 100–130 kronor per månad.

Skaffa paketet med alla förmåner

Vi hjälper dig att komma igång oavsett om du redan är kund eller inte.

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp.

När vi ringer upp dig får du besvara en säkerhetsfråga i BankID-appen. Det är en bekräftelse på att du pratar med oss.