Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Våra fonder – SEB KAP-KL Pension

En av de stora fördelarna med vårt erbjudande för dig inom KAP-KL/AKAP-KR är den fondportfölj där dina premier placeras med automatik om du inte själv väljer något annat, SEB KAP-KL Pension.

En av fördelarna med SEB KAP-KL Pension är att den följer en tänkt pensionsålder och att du inte själv behöver göra fondbyten, om du inte vill. Fram till fem år före pension innehåller fondportföljen aktiefonder, därefter minskas risken successivt genom omplaceringar till räntefond. Placeringen utgår från att du går i pension vid 65 års ålder. Självklart kan du välja en annan pensionsålder som utgångspunkt för placeringen om du önskar.

Vill du vara mer aktiv kan du när som helst byta till andra valfria fonder inom utbudet för KAP-KL och AKAP-KR. Hos oss får du ett brett, attraktivt fondutbud som håller hög kvalitet med möjlighet till bra riskspridning – till ett bra pris. Och du kan förstås när som helst byta tillbaka till SEB KAP-KL Pension.

Våra fonder KAP/KL/AKAP-KR

Ring upp mig

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 077-11 11 800
Öppet måndag–fredag 8–16:30.


Försäkringsgivare är SEB Pension och Försäkring AB
Organisationsnummer: 516401-8243, 106 40 Stockholm