Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Få framtidsråd

Vi hjälper dig med hela livets ekonomi. 

Vi hjälper dig med hela livets ekonomi. 

Livet kan vara fullt av oklarheter. Hur vet man egentligen när det är läge att flytta? Vid vilken ålder ska man gå i pension? Och hur mycket pengar är lagom att spara? Oavsett var du befinner dig i livet och vilka beslut du står inför så kan vi hjälpa dig att få framtidsråd.  

Råd om ditt boende

Bolån med personlig ränta

Vi tar alltid din ränta personligt. Läs mer om hur du kan påverka din bolåneränta och ta del av vårt erbjudande om brygglån – till 0 % ränta. 

  • Individuell ränta som du själv kan påverka.
  • 0 % i ränta på brygglån* för dig med dubbla bostäder.

* Brygglån, så kallat överbryggningslån, är ett tillfälligt lån för dig som fortfarande har pengar låsta i din nuvarande bostad när det är dags att betala för din nya bostad. Kostnadsfritt brygglån gäller t.o.m. 31 december 2024 för dig som tar ditt nya bolån i SEB. Samtliga låntagare behöver ha bolån, paket med banktjänster (Enkla vardagen) och sparande eller pensions­sparande i SEB  

Representativt exempel för överbryggningslån

Med ett lånebelopp på 1 000 000 kronor som återbetalas i sin helhet vid slutet av löptiden, en löptid på 6 månader, en ränta på 0 procent, en uppläggnings­avgift på 0 kronor och en aviserings­avgift på 0 kronor givet automatisk betalning, blir den effektiva räntan 0 procent. Det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid blir 1 000 000 kronor. Antalet avbetalningar blir en (1). Ränta per 1 januari 2024. Räntan är fast under lånets löptid.

 

Kontot omfattas av den statliga insättnings­garantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin samman­lagda konto­behållning i banken med ett belopp om högst 1 050 000 kronor. Utöver detta kan kunden få ersättning för vissa särskilt angivna händelser, t.ex. försäljning av privat­bostad, avgångs­vederlag, försäkrings­ersättning med högst 5 miljoner kronor. Riksgälden betalar ut ersättningen inom 7 arbets­dagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finans­inspek­tionen beslutade att garantin ska träda in.
Så fungerar insättningsgarantin (Riksgälden)

Är du intresserad av att ta del av våra erbjudanden?

Har du frågor? Ring oss så hjälper vi dig.

Ring upp mig

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. Vill du kontakta oss istället?
Vi har öppet dygnet runt och du når oss på 0771-365 365.

När vi ringer upp dig får du besvara en säkerhetsfråga i BankID-appen. Det är en bekräftelse på att du pratar med oss.