Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Smarta tjänster och inspiration för unga som vill mer

Du behöver inte vänta tills du har fyllt 18 år. Om du bubblar av idéer har vi massor av unik inspiration och hjälp för hur du lyckas som ung entreprenör. Med ett eget SEB Debit limited kan du dessutom handla i butiker – både i Sverige och utomlands. Appen för unga gör att du kan hålla koll på dina pengar och börja spara till något stort.

Kom vidare med dina idéer

Få hjälpen, nätverken och inspirationen som behövs för att utveckla ett vasst entreprenöriellt mindset. Tillsammans med våra samarbetspartner gör vi det lättare för dig att utforska vart dina idéer kan ta dig.

SEB:s Entrepreneur Camp

Entrepreneur Camp riktar sig till dig som är mellan 16 och 19 år och drömmer om att starta eget. Campet ger dig fem dagar fyllda med inspiration, kunskap och spännande möten med bland annat nyskapande entreprenörer.
Läs mer och ansök till Entrepreneur Camp

Entreprenörslånet för unga

Entreprenörslånet för unga är ett lån för dig som är 18–35 år och entreprenör i uppstartsfasen. Du kan låna mellan 10 000 och 25 000 kronor till de första investeringarna, som gör att du kan komma igång med ditt företag.
Läs mer och ansök om Entreprenörslånet för unga

Två män går i en trappa

Enkla firman för unga

Vår paketlösning Enkla firman för unga innehåller de viktigaste banktjänsterna när du vill starta eget. Enkla firman är kostnadsfritt under hela studietiden och gör det enkelt att plugga och driva eget samtidigt.
Läs mer och skaffa Enkla firman för unga

Podden Ung ambition

Ung ambition är en vecko-podd om entreprenörskap och personlig utveckling för unga. Allt för att göra det enklare att förverkliga sina drömmar.
Lyssna på Ung ambition

Carrus Network

Carrus Network är ett nätverk för personer mellan 16 och 25 som är intresserade av innovation, utveckling och andra framtidsfrågor. På Carrus olika event får du möjlighet att lyssna till inspirerade föreläsningar, träffa andra likasinnade och delta i spännande diskussioner.
Läs mer om Carrus Network

 

Vårt erbjudande till dig som ska starta UF-företag

Få ditt UF-företagande att fungera smidigt. I samarbete med Ung Företagsamhet i Stockholm, Göteborg och Skåne har vi tagit fram ett kostnadsfritt erbjudandepaket som innehåller bland annat Swish och betalservice.
Läs mer och ta del av vårt UF-erbjudande


Venture Cup

Venture Cup är Sveriges ledande tävling för dig som vill utveckla din affärsidé och starta företag. Tävlingen arrangeras av en ideell organisation och genomförs i samarbete med landets högskolor och universitet.
Läs mer på Venture Cup


NyföretagarCentrum

NyföretagarCentrum består av cirka 90 lokala kontor, spridda över hela landet. Grundidén är att erbjuda kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eget företag.
Boka rådgivning hos NyföretagarCentrum


Drivhuset

Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö skapar Drivhuset fler entreprenöriella individer. Vi samarbetar med Drivhuset i Göteborg och Malmö.
Läs mer om Drivhuset i Göteborg
Läs mer om Drivhuset i Malmö

Ta hand om din ekonomi

När du vill ta eget ansvar för din ekonomi och ditt sparande har vi verktygen som gör det möjligt.

SEB Debit limited

SEB Debit limited är uttags- och betalkortet som fungerar i hela världen. Det är helt kostnadsfritt för dig som är under 21 år.
Läs mer och ansök om SEB Debit limited

Appen för unga

Med vår app för unga kan du bland annat föra över pengar mellan egna konton och börja spara till det du drömmer om.
Läs mer om appen för unga

Customer service