Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Vårt erbjudande till dig
  • Förmånligt bolån
  • Kostnadsfria banktjänster och cashback på alla inköp
  • Ökad trygghet – erbjudanden inom juridik och försäkring

Vår ambition är att göra livet enklare för dig. En enklare vardag där det finns plats för dina mål och drömmar. Det är därför vi alltid har en helhetssyn när vi tillsammans går igenom dina framtids­planer. Allt för att skapa förutsättningar för en mer hållbar ekonomi så att du kan leva som du vill – hela livet.

Mer om erbjudandet

Kostnadsfria banktjänster

Med vårt paket Enkla vardagen får du de vanligaste banktjänsterna så som konto, kort, Swish, autogiro och e-faktura helt kostnadsfritt i ett år, värde 600 kr.

 0 % ränta på brygglån

Tillfälliga överbryggningslån för dig med dubbla bostäder. Erbjudandet gäller nya brygglån.*

Försäkringserbjudande

Genom vår samarbetspartner Trygg-Hansa får du 10 procent rabatt på hem- och bilförsäkring och upp till 30 procent rabatt när du samlar fler försäkringar. Som kund hos SEB får du också ett eget VIP-nummer för snabbare hjälp om olyckan skulle vara framme.

SEB Invited

Med vårt exklusiva kort SEB Invited får du 1 procent tillbaka på allt du handlar. Med kortet följer också Mastercards Concierge och förmånliga köp- och reseförsäkringar. Dessutom ingår Fast Track som ger dig tillgång till prioriterad inpassering på utvalda flygplatser. Allt detta får du kostnadsfritt i ett år, värde 1 800 kronor.

Tillgång till familjejuridik

Vår samarbetspartner Lexly hjälper dig att se över vad som kan vara viktigt i just din situation. Du får kostnadsfri rådgivning och 20 procent rabatt på avtal. Blir du bolånekund får du dessutom 12 kostnadsfria digitala avtal så som samboavtal, äktenskapsförord och testamente.

 Spara för framtiden

Spara dina pengar på vårt gröna sparkonto** så bidrar du samtidigt till ett mer hållbart klimat. Du kan även välja att öppna ett placeringskonto** för att få en högre ränta över längre tid.

Kostnadsfritt låneskydd

Du får vårt låneskydd helt kostnadsfritt de tre första månaderna. Ett låneskydd ger trygghet om du blir sjuk eller arbetslös och innebär att du får hela eller delar av dina lånekostnader betalda. Du kan också ge dina närstående möjlighet att lösa hela eller delar av lånet om du skulle avlida.

Lågt courtage på aktier

Köp och sälj aktier på börserna i Sverige, övriga Norden och Europa till ett av marknadens lägsta courtage – från 1 krona på internetbanken och i appen för nordiska aktier och 10 kr för europeiska aktier. Dessutom får du tillgång till realtidsströmmade kurser, hållbarhetsdata på aktienivå samt vår analys helt kostnadsfritt.

Energieffektivisera och spara pengar

Använd vårt energiverktyg och spara pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö. Analysera energiförbrukningen för din bostad och se vilka förbättringsåtgärder du kan göra. Upptäck även vilka finansieringsmöjligheter vi kan hjälpa dig med och låna till din energieffektivisering med en extra förmånlig rabatt. Ta steget till en grönare bostad.

Till energiverktyget

Automatiserad rådgivning

Gör det lättare att få kontroll över ditt pensionssparande med SEB Bot Advisor. Vår rådgivningsrobot ger dig individuella placeringsråd som du kan godkänna med en knapptryckning. Bot Advisor följer upp utvecklingen av ditt innehav och meddelar dig om den hittar nya fonder som passar din profil. Smart, enkelt och automatiskt.

Robotrådgivning anpassad för dig

Ett brett och kvalitetssäkrat fondutbud

Placera ditt sparande i någon av våra prisbelönta fonder eller välj bland ett brett utbud av placeringar som bidrar till miljömässig och social nytta. I vårt utbud hittar du fonder inom olika marknader och risknivåer, förvaltade både av SEB och andra aktörer.

* Brygglån, så kallat överbryggningslån, är ett tillfälligt lån för dig som fortfarande har pengar låsta i din nuvarande bostad när det är dags att betala för din nya bostad. Kostnadsfritt brygglån gäller vid påskrivet skuldebrev under perioden 17 april till 31 december 2023 och bolån i SEB för den nya bostaden.

Ta del av erbjudandet

Är du intresserad av att bli kund kan du göra det på två sätt. Glöm inte att nämna att du vill ta del av erbjudandet, oavsett vilket alternativ du väljer. Har du frågor? Ring oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Ring oss. Vi hjälper dig dygnet runt, alla dagar.

**Kontot omfattas av den statliga insättnings­garantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp om högst 1 050 000 kronor. Utöver detta kan kunden få ersättning för vissa särskilt angivna händelser, t.ex. försäljning av privatbostad, avgångs­vederlag, försäkrings­ersättning med högst 5 miljoner kronor. Riksgälden betalar ut ersättningen inom 7 arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finans­inspektionen beslutade att garantin ska träda in. 
Så fungerar insättingsgaratin (Riksgälden)

Exempel: Om du lånar en miljon kronor

Med ett lånebelopp på 1 000 000 kronor, en rak amortering på 50 år, en ränta på 4,99 procent och automatisk betalning så blir den effektiva räntan 5,11 procent. Den första månadsbetalningen blir då 5 825 kronor. 

Om räntan är oförändrad under lånets amorteringstid (50 år) blir det sammanlagda beloppet du betalar 2 249 330 kronor före skattereduktion. Efter en skattereduktion på 30 procent blir det totala sammanlagda beloppet 1 874 531 kronor. Antalet avbetalningar har då varit 600 stycken. 

Tänk på att om du har lön i annan valuta än svenska kronor kan beloppet som ska återbetalas påverkas av valutakursförändringar.           

Krediten tillhandahålls av Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), 106 40 Stockholm, organisationsnummer: 502032-9081. För att låna behöver du ha ett konto och internetbanken hos oss. Som säkerhet för lånet pantsätts din bostad.

Kundservice