Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Vårt erbjudande till dig
 • Förmånligt bolån
 • Kostnadsfria banktjänster och cashback på alla inköp
 • Ökad trygghet – erbjudanden inom juridik och försäkring

Vår ambition är att göra livet enklare för dig. En enklare vardag där det finns plats för dina mål och drömmar. Det är därför vi alltid har en helhetssyn när vi tillsammans går igenom dina framtidsplaner. Allt för att skapa förutsättningar för en mer hållbar ekonomi så att du kan leva som du vill – hela livet.

Mer om erbjudandet

    • Kostnadsfria banktjänster

     Med vårt paket Enkla vardagen får du de vanligaste banktjänsterna så som konto, kort, Swish, autogiro och e-faktura helt kostnadsfritt i ett år, värde 600 kr.
  • Försäkringserbjudande

   Genom vår samarbetspartner Trygg-Hansa får du 10 procent rabatt på hem- och bilförsäkring och upp till 30 procent rabatt när du samlar fler försäkringar. Som kund hos SEB får du också ett eget VIP-nummer för snabbare hjälp om olyckan skulle vara framme.

  • SEB Invited

   Med vårt exklusiva kort SEB Invited får du 1 procent tillbaka på allt du handlar. Med kortet följer också Mastercards Concierge och förmånliga köp- och reseförsäkringar. Dessutom ingår Fast Track som ger dig tillgång till prioriterad inpassering på utvalda flygplatser. Allt detta får du kostnadsfritt i ett år, värde 1800 kronor.

  • Tillgång till familjejuridik

   Vår samarbetspartner Lexly hjälper dig att se över vad som kan vara viktigt i just din situation. Du får kostnadsfri rådgivning och 20 procent rabatt på avtal. Blir du bolånekund får du dessutom 12 kostnadsfria digitala avtal så som samboavtal, äktenskapsförord och testamente.

  • Kostnadsfritt låneskydd

   Du får vårt låneskydd helt kostnadsfritt de tre första månaderna. Ett låneskydd ger trygghet om du blir sjuk eller arbetslös och innebär att du får hela eller delar av dina lånekostnader betalda. Du kan också ge dina närstående möjlighet att lösa hela eller delar av lånet om du skulle avlida.

    • Lågt courtage på aktier

     Köp och sälj aktier på börserna i Sverige och övriga Norden till ett av marknadens lägsta courtage – från 1 krona på internetbanken och i appen. Dessutom får du tillgång till realtidsströmmade kurser, helt kostnadsfritt.
  • Energieffektivisera och spara pengar

   Använd vårt energiverktyg och spara pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö. Analysera energiförbrukningen för din bostad och se vilka förbättringsåtgärder du kan göra. Upptäck även vilka finansieringsmöjligheter vi kan hjälpa dig med och låna till din energieffektivisering med en extra förmånlig rabatt. Ta steget till en grönare bostad.
   Till energiverktyget

  • Automatiserad rådgivning

   Gör det lättare att få kontroll över ditt pensionssparande med SEB Bot Advisor. Vår rådgivningsrobot ger dig individuella placeringsråd som du kan godkänna med en knapptryckning. Bot Advisor följer upp utvecklingen av ditt innehav och meddelar dig om den hittar nya fonder som passar din profil. Smart, enkelt och automatiskt.
   Robotrådgivning anpassad för dig

  • Ett brett och kvalitetssäkrat fondutbud

   Placera ditt sparande i någon av våra prisbelönta fonder eller välj bland ett brett utbud av placeringar som bidrar till miljömässig och social nytta. I vårt utbud hittar du fonder inom olika marknader och risknivåer, förvaltade både av SEB och andra aktörer.

Ta del av erbjudandet

Är du intresserad av att bli kund kan du göra det på två sätt. Glöm inte att nämna att du vill ta del av erbjudandet, oavsett vilket alternativ du väljer.

Kontakta oss

Ring oss. Vi hjälper dig dygnet runt, alla dagar.

Customer service