Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Vårt erbjudande till dig
  • Bolån med personlig ränta som du själv kan påverka
  • Paket med kostnadsfria banktjänster och partnererbjudanden
  • Kreditkort med cashback och förmånliga köp- och reseförsäkringar
  • Bolån med personlig ränta som du själv kan påverka
  • Paket med kostnadsfria banktjänster och partnererbjudanden
  • Kreditkort med cashback och förmånliga köp- och reseförsäkringar

Vår ambition är att göra livet enklare för dig. En enklare vardag där det finns plats för dina mål och drömmar. Det är därför vi alltid har en helhetssyn när vi tillsammans går igenom dina framtids­planer. Allt för att skapa förutsättningar för en mer hållbar ekonomi så att du kan leva som du vill – hela livet.  

Upptäck mer av vårt erbjudande

Samla din ekonomi hos oss och få mer

När du samlar en större del av din ekonomi hos oss får du fler fördelar, som till exempel bättre sparränta, högre ränterabatt på ditt bolån samt exklusiva rabatter och förmåner. För dig som samlar bolån och sparande hos oss finns tre förmånsnivåer – Plus, Premium och Platinum.  

Just nu! Förmånligt erbjudande på brygglån!

Ett brygglån, så kallat överbryggningslån, är ett tillfälligt lån för dig som fortfarande har pengar låsta i din nuvarande bostad när det är dags att betala för din nya bostad.

Vill du bli kund och få tillgång till alla tjänster?

Kontakta oss på 0771–365 365 så hjälper vi dig. Glöm inte att nämna att du vill ta del av erbjudandet. Vill du bli kund med bolån kan du också börja med att ansöka om bolånelöfte. Därefter kontaktar vi dig och följer upp din ansökan tillsammans. 

Kontakta oss

Ring oss. Vi hjälper dig dygnet runt, alla dagar.

*Försäkringsgivare och ansvarig för de råd som lämnas av SEB Bot Advisor är SEB:s pensionsbolag, SEB Pension & Försäkring AB.