Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

SEB logotype, länk till startsidan.

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Lite pension här och lite där?

Samla allt direkt i appen och få bättre koll på din framtidslön.

Samla allt direkt i appen och få bättre koll på din framtidslön.

Våra senaste uppdateringar och nyheter

Livet och privatekonomin

0 % ränta på brygglån

Ett brygglån, så kallat överbryggningslån, är ett tillfälligt lån för dig som fortfarande har pengar låsta i din nuvarande bostad när det är dags att betala för din nya bostad. Kostnadsfritt brygglån gäller vid påskrivet skuldebrev under perioden 17 april till 31 december 2023 och bolån i SEB för den nya bostaden.

Med ett lånebelopp på 1 000 000 kronor som återbetalas i sin helhet vid slutet av löptiden, en löptid på 6 månader, en ränta på 0 procent, en uppläggningsavgift på 0 kronor och en aviseringsavgift på 0 kronor givet automatisk betalning, blir den effektiva räntan 0 procent. Det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid blir 1 000 000 kronor. Antalet avbetalningar blir en (1). Ränta per 21 april 2023. Räntan är fast under lånets löptid.

Aktuellt för företagare

Till företag

Det senaste analyserna, expertkommentarerna och framförallt handfasta råd. Här har vi samlat det viktigaste som berör Sveriges företagare.

Vårt företagserbjudande

Oavsett om du är frilansare, giggare eller konsult – hos oss får du smarta digitala tjänster som är anpassade till en ny tid. En tid där allt fler, precis som du, vill driva eget på sina villkor. Men viktigast av allt – vi hjälper dig till ett hållbart företagande som vinner i längden.

Bli företagskund

Hos oss får du en trygg företagsresa och hjälp att komma igång. Vi ger dig ett komplett erbjudande med smarta tjänster utifrån dina behov som företagare.

Kundservice