Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

SEB logotype, länk till startsidan.

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Få framtidsråd

Livet är fullt av oklarheter och beslut. Som tur är finns vi här. Redo att vrida och vända på alla detaljer för att hjälpa dig med din ekonomi.

Livet är fullt av oklarheter och beslut. Som tur är finns vi här. Redo att vrida och vända på alla detaljer för att hjälpa dig med din ekonomi.

Våra senaste uppdateringar och nyheter

Livet och privatekonomin

Nu får du ännu mer som kund hos oss

Det ska löna sig att vara kund hos oss. Därför har vi nu fyllt vårt paket Enkla vardagen med mer innehåll, som till exempel förmånliga rabatter på försäkringar och juridiska tjänster samt förtur när du bokar biljetter med ditt Mastercard. Allt utan att ändra på priset. Samlar du bolån och sparande hos oss får du dessutom ännu mer med våra nya förmånsnivåer – Plus, Premium och Platinum.

För företagare

Aktuellt för företag

Vårt erbjudande till dig som företagare

Med våra paketlösningar får ditt företag halva priset på företagsförsäkring i 1 år (värde från 2 000 kr) och en sjukförsäkring utan kostnad i 2 år (värde 1 400 kr).

På väg att starta företag?

Här har vi samlat både praktisk information och inspiration för dig som funderar på att starta eget företag.