Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Sparande som gör skillnad

Bild på kvinna som tittar på en laptop i ett café.

Det finns flera olika sätt att spara. Vi hjälper dig att skapa ett sparande som gör det möjligt för dig att leva det liv du vill – både i dag och imorgon. Rådgivning kring hela din ekonomi är grunden i allt vi gör och vårt perspektiv är långsiktigt. Det är därför vi tar ansvar för att våra råd ska vägleda dig genom hela livet, både i med- och motgång.

Hos oss får du personlig rådgivning dygnet runt, alla dagar. Och eftersom alla har olika behov erbjuder vi rådgivning både på bankkontor, telefon och på internetbanken. I vår app kan du dessutom lägga upp sparmål och få notiser om ditt sparande.

Analys som håller långsiktigt

Våra analysteam över hela världen lägger ner över 20 000 timmar varje månad på att ta fram prognoser om världsekonomin. Med dessa analyser i ryggen lämnar vi generella köp- och säljrekommendationer inom både aktier, fonder och andra finansiella instrument.

Dessutom granskas vårt externa fondutbud av en egen analysenhet för att se till att de produkter som vi erbjuder håller högsta kvalitet. För våra hållbarhetsfonder ställer vi krav på att de endast investerar i företag som arbetar för att minska sin klimatpåverkan och att de väljer bort företag som bryter mot internationella normer.

Ett utbud för dina mål och drömmar

Är du en placerare som har stor kunskap om aktier och fonder och aktivt följer marknaderna? Eller vill du hellre ha en bekväm sparlösning där du bara väljer vilken risk du vill ta? Vi vill göra det möjligt för dig att förverkliga dina mål och drömmar oavsett dina behov och din situation. Ett sparande idag kan göra stor skillnad för dig och din ekonomi i framtiden.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss kan du både få individuell rådgivning men också ta del av vårt breda handla-själv erbjudande med våra fond- och aktierekommendationer och marknadsanalyser.
Se hela vårt erbjudande till dig som sparar hos oss

Customer service