Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Handla med aktier från 1 kr

Allt som behövs är ett investeringssparkonto (ISK) eller en depå. Kom igång snabbt och enkelt!

Hos oss är det enkelt att handla med aktier och andra värdepapper. Köp och sälj på börserna i Sverige och övriga Norden till ett av marknadens lägsta courtage – från 1 krona på internetbanken och i appen.

Kom igång snabbt och enkelt! Allt som behövs är ett investeringssparkonto (ISK) eller en depå.

Köp aktier i din ISK/depå (logga in)

Börja handla med nytt ISK (logga in)

Handel med finansiella instrument är en risk. Du kan förlora dina insatta pengar.

Pröva dina vingar på börsen?

Hos oss är det enkelt att handla med aktier och andra värdepapper. Köp och sälj på börserna i Sverige och övriga Norden till ett av marknadens lägsta courtage – från 1 krona på internetbanken och i appen.

Så lågt blir ditt courtage

Det är storleken på affären som avgör hur hög avgiften blir i kronor räknat. Hos oss betalar du alltid från 0,09 procent på affärsbeloppet – eller minst 1 krona per affär.*

Belopp per affär Pris
1 000 kr 1 kr (minimicourtage)
10 000 kr 9 kr
20 000 kr 18 kr
30 000 kr 27 kr

 

*1 krona i minimumcourtage gäller när du handlar i appen och på internetbanken med aktier och andra aktierelaterade värdepapper så som emissionsrätter och teckningsoptioner samt börshandlade fonder,  noterade på börserna i Sverige och Norden. Se länkar till fullständiga prislistor längre ned för samtliga instrument.

Är du inte kund hos oss?

Nu kan du som har mobilt BankID snabbt och smidigt komma igång med våra tjänster.

Bli kund

Se hela prislistan för handel med värdepapper:

Aktuella priser för privatperson

Aktuella priser för företagare

Vanliga frågor och svar om courtage

När du handlar med aktier betalar du en avgift per affär som kallas för courtage. Courtaget anges normalt i procent eller som ett minimicourtage. Hur stort courtaget blir räknat i kronor beror på hur mycket du handlar för. När du handlar med aktier och andra aktierelaterade värdepapper som är noterade i Sverige och Norden och lägger din order i appen eller i vår internetbank betalar du endast från 0,09 procent eller minst 1 krona per affär.

När du köper aktier läggs courtaget till det belopp du handlar för. Den totala summan dras från ditt konto två dagar efter affärsdagen. När du säljer aktier dras courtaget från försäljningslikviden. Det kvarstående beloppet sätts in på ditt konto två dagar efter affärsdagen.

Vårt courtageerbjudande som innebär att du betalar från 1 krona per affär gäller när:

  • du köper och säljer aktier och andra värdepapper som är noterade på börserna i Sverige och Norden. Andra värdepapper omfattar exempelvis teckningsoptioner och emissionsrätter samt börshandlade fonder.
  • du köper och säljer i appen eller i internetbanken
  • du förvarar dina värdepapper på depå, investeringssparkonto eller IPS-depå.
Customer service