Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Våra experter svarar

Hur investerar jag hållbart? Hur påverkas mitt testamente av utlandsflytt? Hur förbereder jag barnen på att ta över förmögenheten? Vår redaktion dyker ner i spännande ämnen och ger svar på alla intressanta frågor vi får från er.

I fokus

Alla artiklar
Internationell utblick

Det turbulenta året 2023 går mot sitt slut

December är månaden då vi gärna blickar tillbaka på året som gått och framåt mot året som kommer. I backspegeln hittar vi ett synnerligen händelserikt 2023. Kriget i Ukraina fortsätter och visar inga tecken på att ta slut i närtid. Under hösten förvärrades den geopolitiska och humanitära situationen i världen ytterligare i och med Hamas terror­angrepp mot Israel och Israels alltjämt pågående motattack i Gaza.
Hem och säkerhet

Hemmet 2.0

Pandemin satte rejäl fart på och skapade nya mönster i efterfrågan på bostadsmarknaden, även för premiumbostäder. Men vad händer när livet återgår till det mer normala?

Filantropi

Enkelt att ge bort en vaccindos

Miljarder människor lever i länder som inte har råd att vaccinera sin egen befolkning mot covid-19. Elisabeth Thand Ringqvist tog saken i egna händer och startade plattformen Vaccine Forward som gör det möjligt att donera pengar till vaccinationer.

Investeringar

En dynamisk region bortom Kina

Kina hamnar ofta i centrum när omvärldens ekonomiska blickar granskar den asiatiska regionen. SEB:s strategichef i Asien, Eugenia Fabon Victorino, analyserar det rådande läget och breddar bilden av Asien till att omfatta fler intressanta marknader.

Alla artiklar

Är du privatperson med mer än 5 miljoner kronor att placera? Är en entreprenör i stark tillväxt? Eller vill etablera ett Family Office eller ha en partner till ditt befintliga? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

När vi ringer upp dig får du besvara en säkerhetsfråga i BankID-appen. Det är en bekräftelse på att du pratar med oss.