Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Investeringar – välj hur involverad du vill vara

Vi har hjälpt familjer i generationer och har en gedigen erfarenhet av komplexa förmögenheter och av att skräddarsy lösningar utifrån dina individuella behov. Med hjälp av våra investeringsexperter, förvaltare och ledande analytiker får du goda förutsättningar att fatta investeringsbeslut som du är trygg med.

Låt våra experter förvalta ditt kapital

Saknar du tid eller intresse och vill lämna över förvaltningen? Diskretionär förvaltning innebär att du låter våra professionella förvaltare investera, bevaka och omplacera ditt kapital inom de ramar du bestämt.

Du fattar investeringsbeslut med oss som bollplank

Med rådgivande förvaltning skapar du tillsammans med din private banker och våra experter en investeringsportfölj utifrån dina behov, ekonomiska förutsättningar, riskvilja och placeringshorisont.

För dig som vill investera aktivt på egen hand

Gör dina investeringar själv via internetbanken eller genom kontakt med vårt mäklarbord. Du har löpande tillgång till analyser och rekommendationer, möjlighet till rådgivning och snabb orderläggning.

Vad du får av Private Banking

  • Personlig kontakt med din egen private banker, som i sin tur har ett team av specialister runt sig redo att stötta dig.
  • Ett både brett och skräddarsytt utbud av investeringar.
    Vi ger dig tillgång till alternativa marknader och investeringsstrategier som inte går att nå via de traditionella aktie- och räntemarknaderna. Du får förtur till tecknande av börsintroduktioner där SEB är rådgivare. Vi erbjuder också investeringar i onoterade bolag som generellt är svåråtkomliga för privata investerare.
  • Tillgången till hållbara investeringar och produkter inom såväl impact investing, det vill säga investeringar i företag som ställer om till ökad hållbarhet, som exkludering av företag med specifika verksamheter.
  • Tillgång till vår topprankade analys via bland annat exklusiva nyhetsbrev, rekommendationer och marknadsinformation. Vi anpassar informationsflödet efter dina intressen.
  • Inbjudningar till särskilda kunskapsevenemang och events via bankens breda nätverk.

Låt oss på Private Banking

ta dig vidare

Är du privatperson med mer än 2 000 000 kronor att placera? Eller entreprenör i stark tillväxt? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

Customer service