Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Investeringar – välj hur involverad du vill vara

Med våra topprankade analytiker, förvaltare och investerings­experter i ryggen får du tillgång till förstklassig investerings­rådgivning inom SEB:s hela utbud. Allt från alternativa investeringar till börs­introduktioner och investeringar i onoterade bolag.

Du väljer om du vill ta alla investerings­beslut själv eller överlåta det till oss. För dig som vill överlåta det till oss erbjuder vi så kallad diskretionär förvaltning. Det innebär att du låter våra professionella förvaltare investera, bevaka och omplacera ditt kapital inom de ramar som du har bestämt.

Allt det här ingår i vårt erbjudande

  • Direktkontakt med din egen private banker, som har ett team av specialister redo att stötta dig.
  • Tillgång till alternativa investeringar.
  • Tillgång till hållbara investeringar inom till exempel impact investing – investeringar som på olika sätt fokuserar på företagens positiva påverkan på miljö- eller sociala utmaningar.
  • Tillgång till börsintro­duktioner där vi är rådgivare.
  • Investeringsmöjligheter i onoterade bolag som annars kan vara svåråtkomliga för privata investerare.
  • Tillgång till topprankad analys skräddarsydd utifrån dina intressen.
  • Noga utvalda kunskaps­evenemang och exklusiva events.

Active Trading

Passar dig som har ett stort aktieintresse och samtidigt vill ha en löpande dialog med en erfaren aktiemäklare och snabb tillgång till topprankad analys. Du får en egen aktiemäklare som har ett begränsat antal kunder för att kunna ägna så mycket tid som möjligt åt dig. Din mäklare har ingående kännedom om dina positioner och strategier. Du får ett professionellt bollplank, dagliga affärstips och rekommendationer för nordiska aktier.

Mäklarbordet

Passar dig som vill ha hjälp med snabb orderläggning av våra erfarna mäklare. Du fattar själv dina egna investerings­beslut och får ett direktnummer till vårt mäklarbord när det är dags att lägga dina köp- och säljorder. I tjänsten får du även tillgång till våra dagliga affärstips och marknads­kommentarer.

Kontaktuppgifter

  • Stockholm: 08 - 763 67 10
  • Göteborg: 031 - 621 500