Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Investeringar – välj hur involverad du vill vara

På Private Banking har vi våra egna investeringsexperter och förvaltare. Samtidigt har vi hela bankens analysteam i ryggen. Detta ger dig som är kund hos oss ett övertag på marknaden.

 

  • Du väljer själv hur involverad du vill vara i investeringarna.  
  • Du kan lämna över hela förvaltningen till oss. Då gör vi investeringarna åt dig utifrån en placeringsstrategi som vi kommer överens om. 
  • För dig som är aktieintresserad erbjuder vi personlig rådgivning inom enskilda aktier, tillgång till en egen aktiemäklare samt löpande analys och rekommendationer.
  • För dig som vill bygga din egen portfölj erbjuder vi initierad rådgivning och analys inom olika typer av tillgångar samt ett kvalitetssäkrat produktutbud.  
  • Du som vill handla själv utan rådgivning gör det genom vår internetbank där du också kan hitta våra generella rekommendationer. Du kan även få tillgång till vårt exklusiva mäklarbord för att genomföra dina transaktioner per telefon.

Självklart följer vi regelbundet upp så att du har full kontroll över hur ditt kapital hanteras och att det är rätt för dig just nu. Vår ambition är att underlätta för dig att förverkliga dina mål! 

Låt oss på Private Banking

ta dig vidare

Är du privatperson med mer än 2 000 000 kronor att placera? Eller entreprenör i stark tillväxt? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer om vårt erbjudande och hur det kan anpassas efter just dina behov.

Customer service