Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Läs mer om rekommenderade webbläsare

 

Få framtidsråd

Vi ger dig bra erbjudanden och personlig rådgivning för hela din ekonomi.

Vi ger dig bra erbjudanden och personlig rådgivning för hela din ekonomi.

Under våra 167 år har vi känt världen gunga många gånger, men också lärt oss att det finns mycket att göra för att få bättre kontroll. Som att prata med någon.

Oavsett om du vill se över dina bolån, hitta rätt form av sparande eller sätta upp en plan för din ekonomi så finns vi här. Med personlig rådgivning och bra erbjudanden hjälper vi dig att få framtidsråd. Välkommen att höra av dig.

Under våra 167 år har vi känt världen gunga många gånger, men också lärt oss att det finns mycket att göra för att få bättre kontroll. Som att prata med någon.

Oavsett om du vill se över dina bolån, hitta rätt form av sparande eller sätta upp en plan för din ekonomi så finns vi här. Med personlig rådgivning och bra erbjudanden hjälper vi dig att få framtidsråd. Välkommen att höra av dig.

Bolån med personlig ränta

  • Individuell ränta som du själv kan påverka.
  • 0 % i ränta på brygglån* för dig med dubbla bostäder.

Är du intresserad av vårt boendeerbjudande, kontakta oss på det sätt som passar dig bäst av alternativen nedan. 

 

Exempel: Om du lånar en miljon kronor

Med ett lånebelopp på 1 000 000 kronor, en rak amortering på 50 år, en ränta på 4,74 procent och automatisk betalning så blir den effektiva räntan 4,84 procent. Den första månadsbetalningen blir då 5 617 kronor.

Om räntan är oförändrad under lånets amorteringstid (50 år) blir det sammanlagda beloppet du betalar 2 186 738 kronor före skattereduktion. Efter en skattereduktion på 30 procent blir det totala sammanlagda beloppet 1 830 717 kronor. Antalet avbetalningar har då varit 600 stycken.

Tänk på att om du har lön i annan valuta än svenska kronor kan beloppet som ska återbetalas påverkas av valutakursförändringar.

Krediten tillhandahålls av Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), 106 40 Stockholm, organisationsnummer: 502032-9081. För att låna behöver du ha ett konto och internetbanken hos oss. Som säkerhet för lånet pantsätts din bostad.

För säkerhets skull

  • Kostnadsfri juridisk rådgivning.
  • Kostnadsfria boendeförsäkringar i 3 månader.
  • Låneskydd kostnadsfritt i 3 månader.

Din trygghet är viktig för oss. Med erbjudanden på låneskydd, försäkringar och juridisk rådgivning hoppas vi kunna bidra till en tryggare vardag för dig – idag och imorgon.

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp om högst 1 050 000 kronor. Utöver detta kan kunden få ersättning för vissa särskilt angivna händelser, t.ex. försäljning av privatbostad, avgångsvederlag, försäkringsersättning med högst 5 miljoner kronor. Riksgälden betalar ut ersättningen inom 7 arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.
Så fungerar insättingsgaratin (Riksgälden)

För ett mer hållbart boende

För att bidra till minskad energianvändning erbjuder vi dig 0,10 procentenheters rabatt på ditt bolån om du har en miljömärkt bostad.

Läs mer och ansök om grönt bolån

Producera din egen energi samtidigt som du är snäll mot både miljön och plånboken. Skaffa solceller för rabatterade priser hos våra samarbetspartners och finansiera köpet med ett solcellslån från oss.

Solcellserbjudande

Sänk dina energikostnader och bidra till ett mer hållbart klimat. Skaffa en värmepump till rabatterat pris hos vår samarbetspartner och finansiera köpet med ett värmepumpslån från oss.

Värmepumpserbjudande

Spara för framtiden

Börja pensionsspara i Pensionsspar fond. Du kan själv välja fonder eller ta hjälp av vår rådgivningsrobot SEB Bot Advisor. Rådgivningsroboten ger dig individuella placeringsråd och håller dig uppdaterad med tips under tiden du sparar. Smart, enkelt och automatiskt.

Börja pensionsspara

Köp och sälj på börserna i Sverige och övriga Norden till ett av marknadens lägsta courtage – från 1 krona på internetbanken och i appen.

Läs mer och handla aktier från 1 krona i courtage

Är du intresserad av att ta del av våra erbjudanden?

Har du frågor? Ring oss så hjälper vi dig.

Ring upp mig

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. Vill du kontakta oss istället?
Vi har öppet dygnet runt och du når oss på 0771-365 365.

* Brygglån, så kallat överbryggningslån, är ett tillfälligt lån för dig som fortfarande har pengar låsta i din nuvarande bostad när det är dags att betala för din nya bostad. Kostnadsfritt brygglån gäller vid påskrivet skuldebrev under perioden 17 april till 31 december 2023 och bolån i SEB för den nya bostaden.

Representativt exempel för överbryggningslån

Med ett lånebelopp på 1 000 000 kronor som återbetalas i sin helhet vid slutet av löptiden, en löptid på 6 månader, en ränta på 0 procent, en uppläggningsavgift på 0 kronor och en aviseringsavgift på 0 kronor givet automatisk betalning, blir den effektiva räntan 0 procent. Det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid blir 1 000 000 kronor. Antalet avbetalningar blir en (1). Ränta per 21 april 2023. Räntan är fast under lånets löptid.

Customer service